A Google és az Apple után a Billingo is ökoszisztémában gondolkodik. Megkérdeztem őket erről [podcast]

A startupok, digitális vállalkozások piacán egyre népszerűbb trend az ökoszisztéma üzleti modell. Lényegében összefüggő termék és szolgáltatáskínálatot adunk a felhasználók, vásárlók kezébe, hogy minél jobban kiszolgáljuk igényeiket. Az ökoszisztéma szinergiái pedig óriási stabilitást nyújtanak az azt működtető cégeknek, mint a podcastunkban szereplő Billingonak, vagy az Applenek, vagy ahogy azt már a Google esetében te is láttad. A podcastben beszélgetünk tehát a digitális ökoszisztémákról, a platformmodellről, arról hogy a Billingo ezt miként valósította meg, hogyan sikerült meggyőzni a partnereket és hogyan helyezik el magukat így a hazai digitális üzleti világban az átalakulásukat követően. Sárodpataki Alberttal és Besztró Szabolccsal beszélgettem.

A Billingo több mint 7 éve indult digitális vállalkozás. Eddig online számlázóként ismerhettük meg őket, de 2021-től erőteljesen rákanyarodtak az ökoszisztéma gyorsítósávjukra. Sajátfejlesztésű szolgáltatásokat is hozzákapcsoltak a Billingo felülethez, majd következtek a partnerintegrációk.

A beszélgetés itt érhető el:

Jó, hogy olvasol!
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!