A Google felturbózza az előfizetéses applikációknál a fizetési lehetőségeket – A fejlesztőknek ez nagy lehetőség!!!

Végre egy jó fejlesztést, újítást jelentett be a Google. Egyrészt már most is elérhető volt az, hogy előfizetéses applikációban gondolkodj, de most tovább ment a keresőóriás, és akár több különböző árat is beállíthatsz pl. bevezető árként, kedvezményes ár első néhány hónapban… A fejlesztőknek is könnyebb lesz beépíteni az előfizetéses rendszert az appliációikba. Sőt már meglévő applikációknál lehetőség lesz olyanra is, hogy újabb applikációkra “elővásárlókat” gyűjtsenek. Nem is kell mondanom, hogy ez újabb lehetőséget kínál arra, hogy tovább gondold egy-egy applikáció ötletedet, illetve ezzel sokkal kiszámíthatóbb bevételre tehet szert egy applikáció tulajdonos. A marketing segítségről nem is beszélve. Van már applikáció ötleted?

Ha nem, akkor nézz körül a Minner vállalkozás ötletei között!!! Illetve itt van néhány applikációkkal kapcsolatos cikk, amit mindenképpen el kell olvasnod:
Mobilapplikáció fejlesztés tudnivalók, tippek – Minner találkozó összefoglaló
A vállalkozók Tindere – olcsóbb lefejleszteni egy applikációt, mint gondolnád
Van egy vállalkozás/startup ötleted? Ne verd magad nagy költségekbe! Mutatom mit csinálj!
Startup ötlet: 5. város/régió applikáció franchise, egyéb app franchise
Startup ötlet: 2. Oktató mobilapplikáció gyerekeknek
Indíts vállalkozást: 134. ötlet – Megéri lokális, helyi applikációt csinálni?
Indíts vállalkozást: 87. ötlet – Recept mobilapplikáció
Indíts vállalkozást: 57. ötlet – Jól áll ez a ruha?
Indíts vállalkozást: 30. ötlet – Szabadidő tippek applikáció

Forrás: Google

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!