KezdőlapGazdaság és üzletStartupA jövő startuposai is megfordulhatnak a Logiscoolban

A jövő startuposai is megfordulhatnak a Logiscoolban

-

Egyre fiatalabb korban elkezdődik már a programozás megtanulása. A fiatalok már óvodás kortól találkoznak a különböző kütyükkel, laptoppal, mobillal. A technológiával nőnek fel, előbb találkoznak vele, mint a régebbi korosztályok. Nekik teljesen kézenfekvő, hogy a tabletet érinteni kell és hamar elsajátítanak bármilyen platformot. Azt szokták mondani, hogy a gyerekkorban lehet a legjobban megtanulni nyelveket is, innen is jöhetett az az ötlet, hogy programozási nyelveket tanítsanak a 7-17 éves diákoknak.

A Logiscool kreatív módon tanítja meg a fiatalokat programozni. Gödöllő és Budaörs után most Budapesten is elindul az oktatás.

„Programozni bárki tud! Hiszünk abban, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása lehet élvezetes és vidám dolog.  A nyelvtanulás fontosságát ismertük fel 10-15 évvel ezelőtt, most emellett hasonló fontosságot kap a programozás is, hogy digitális írástudókká váljanak gyermekeink” – hívta fel a figyelmet  a megnyitón dr. Breuer Anita, a Logiscool ügyvezető igazgatója. „Valamennyi intézményünkben odafigyeltünk arra, hogy a diákok modern, inspiráló,  környezetbe kerüljenek. Ezt szolgálja, hogy mindenkinek saját laptopja lehet, és hogy komoly belsőépítészeti tervezés előzi meg mindig a megnyitást” – mondta el dr. Breuer Anita.

Az élményalapú programozás tehát várja a diákokat, és ki tudja, lehet a következő hazai startup zsenit nevelik ki ebben az iskolában.
További információ megtalálható a Logiscool weboldalán.

Forrás: Spindoc, logiscool

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek