A jövő startuposai is megfordulhatnak a Logiscoolban

Egyre fiatalabb korban elkezdődik már a programozás megtanulása. A fiatalok már óvodás kortól találkoznak a különböző kütyükkel, laptoppal, mobillal. A technológiával nőnek fel, előbb találkoznak vele, mint a régebbi korosztályok. Nekik teljesen kézenfekvő, hogy a tabletet érinteni kell és hamar elsajátítanak bármilyen platformot. Azt szokták mondani, hogy a gyerekkorban lehet a legjobban megtanulni nyelveket is, innen is jöhetett az az ötlet, hogy programozási nyelveket tanítsanak a 7-17 éves diákoknak.

A Logiscool kreatív módon tanítja meg a fiatalokat programozni. Gödöllő és Budaörs után most Budapesten is elindul az oktatás.

„Programozni bárki tud! Hiszünk abban, hogy a jövő legfontosabb tudásának elsajátítása lehet élvezetes és vidám dolog.  A nyelvtanulás fontosságát ismertük fel 10-15 évvel ezelőtt, most emellett hasonló fontosságot kap a programozás is, hogy digitális írástudókká váljanak gyermekeink” – hívta fel a figyelmet  a megnyitón dr. Breuer Anita, a Logiscool ügyvezető igazgatója. „Valamennyi intézményünkben odafigyeltünk arra, hogy a diákok modern, inspiráló,  környezetbe kerüljenek. Ezt szolgálja, hogy mindenkinek saját laptopja lehet, és hogy komoly belsőépítészeti tervezés előzi meg mindig a megnyitást” – mondta el dr. Breuer Anita.

Az élményalapú programozás tehát várja a diákokat, és ki tudja, lehet a következő hazai startup zsenit nevelik ki ebben az iskolában.
További információ megtalálható a Logiscool weboldalán.

Forrás: Spindoc, logiscool

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!