A legnépszerűbb mobilapplikációk a világon és Magyarországon – infografika

Kezdem is legérdekesebbel! Szóval az alábbi kutatásból, toplistából ami először szemet szúrt az, hogy Németországban a legkedveltebb applikációk között az első 2 helyen a McDonald’s szerepel. Lehet, hogy kapni lehet már ott sört? Persze csak viccelek, de tényleg érdekes. Érdemes megfigyelni, hogy Kanadában és az íreknél, briteknél és az izlandiaknál főleg a játékapplikációk a legnépszerűbbek, a többi országban pedig főleg a social appok. Az alábbi infografikán látod 25 ország legnépszerűbb applikációt országonként lebontva, alatta pedig a magyar statisztikákat is megtudhatod.

A legnépszerűbb magyar applikációk 2018-ban

1. Facebook
2. Facebook lite
3. Instagram
4. Snapchat
5. Tik Tok
6. Pinterest
7. Badoo
8. Facebook Local
9. Messenger
10. LivU

Várj még! Van itt még ezzel kapcsolatban több érdekes cikk is: 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!