A nagy számok törvénye hasznodra lehet a céged felhúzásában

Rengeteg kérdést kapok tőletek, hogy milyen módon tudjátok beindítani a vállalkozásotokat, hogyan lesz még több vevőtök, felhasználótok, megbízásotok, ügyfeletek…, és még sorolhatnám tovább (cégprofiltól függ). Vajon mennyi embernek kell hallani a termékedről, szolgáltatásodról, hogy az sikeres legyen? Miért írtam a címben a nagy számok törvényét?

Nem, ne is arra gondolj, hogy most azt fogom leírni, hogy küldj ki rengeteg emailt, ezt ne tedd. A nagy számok törvénye alatt azt értem, hogy folyamatosan beszélj az üzletedről az embereknek, legyen az akár ismerősöd, vagy bárki, akivel éppen összehozott a sors. Mekkora bullshit igaz? Pedig szinte a marketing alapja. Erre van egy szlogenem, amit régen több kampányomban is használtam, legyen ez egy jó átvezető:
“Ha nem ismerik a terméked, céged, akkor nem is gondolnak rá, hogy vásároljanak tőled. ” /Mándó Milán – Minner/

Bizony, aki nem hallott még rólad, ő hogyan is gondolna rá, hogy valamit vásároljon tőled. Ezért kell minél több embernek elmondani, megmutatni, beszélni róla. Ha nincs tőkéd a reklámozására, akkor marad a minél több személyes megkeresés (de hamarosan készül egy cikk erről, milyen ingyenes reklámozási módokat tudsz használni). Természetesen cégprofiltól függ, hogy mennyien kell, hogy halljanak rólad, hogy abból sikeres eladások keletkezzenek. Ha a célcsoportodon belül juttatod el az üzeneted, akkor a nagy számok törvénye még jobban segíteni fog.

Tehát, amikor elkészíted a reklámkampányod, megtervezed azt, hogy mikor, kinek és mit reklámozol, akkor nagyon gyúrjál rá, hogy nap mint nap minél többen halljanak rólad, a termékedről, szolgáltatásodról.

Ehhez kapcsolódó tartalmak:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!