A strandtörölköző-gyilkos magyar startup már idén nyáron tesztüzembe áll

Folyamatosan kutatom és figyelem a hazai startupokat is, és keresem azokat, akiknek megfelelő üzleti modelljük lehet a sikerre. Ilyen a Beachegg is. Bár az is hozzátartozik, hogy már nem az első startupjukat valósítják meg a megalkotók, mivel a dizájnért és szoftverért is felelős Virgo anno az iwiw-et fejlesztették. És most?

Hallottál már a strandtörölköző mágikus erejéről? Ez a kép jól megmutatja:

strandtorolkozo

Ez az új fejlesztés tehát a strandtörölközőt fogja leváltani, nem is lesz nehéz dolga.

Mi a Beachegg?

Egy tojás alakú széf, amit strandolóknak szánnak a fejlesztői. Kibéreled a strandon a kihelyezett pavilonból a tojást. Visszamész a kiszemelt helyedre, ahová szeretnél letelepedni a strandon. Beleteszed a mobilod, értéktárgyaidat egy ilyen Beachegg-be, majd lezárod. A rendszer összeköt egy applikációval, és ha illetéktelenek elmozdítanák, jelez a rendszer, ami egyrészt hangot ad ki, másrészt figyelmeztetést küld a Beachegg munkatársainak, akik már mennek is a tojásodhoz, hogy felszólítsák a lopót, hogy hagyja békén a tojást. Ha el is tudná lopni, végig sípol, továbbá több óra lenne míg kiszedné a benne lévő dolgokat, és a GPS jelet is nehezen tudná kiiktatni, ami miatt követhető is a lopó.
Na jó, a weboldalukon ezen az ábrán jobban látszik, kattints ide!

Ami megfogott bennük

Egyrészt a tapasztalt fejlesztői gárda, akik most hardverben gondolkodnak. Továbbá az tetszett, hogy nem a fogyasztókat akarják meggyőzni majd a tojás megvásárlásáról, hanem a strandokat. Így egy újabb bevételi forrást is adnak a strandoknak, továbbá egy új szolgáltatás is, amivel odavonzhatják az embereket. A strandolók pedig sokkal biztonságosabban és nyugodtabban pihenhetnek, fürödhetnek.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!