KezdőlapGazdaság és üzletStartupA vállalkozók Tindere - olcsóbb lefejleszteni egy applikációt, mint gondolnád

A vállalkozók Tindere – olcsóbb lefejleszteni egy applikációt, mint gondolnád

-

Rengeteg olyan startupos videót láttam, ahol éppen a saját alkalmazásukról beszéltek a startupperek. Főleg a Techcrunch Disrupt -ot szoktam felvételről megnézni, hogy most milyen applikációkkal, weboldalakkal akarnak betörni a piacra az ifjú (illetve néha idősebb) startupperek. Tudjátok mi a közös  bennük?

Az, hogy applikációjukat úgy próbálják pozícionálni (főleg azért, hogy a hallgatóság megértse), hogy pl. a vállalkozók (vagy diplomások) Tindere, az éttermek AirBnB-je … Több ötletnél is észrevettem ezt. Ami nem baj, elvégre egy ötletet lehet tovább gondolni, más területre átvinni, sőt legalább nem kell rajta sokat gondolkodni. És itt jön a lényeg, amire ki szeretnék lyukadni! 

Tudtad, hogy szinte már bármely ötleted, ami megvalósulhat a fejedben, annak már létezhet olyan leprogramozott változata, hogy azt könnyű (könnyebb) átírni? Pl. ezt a vállalkozók Tindere dolgot szeretnéd megcsinálni. Csak vállalkozók regisztrálhatnának be, vagy üzletemberek, vagy diplomások… Csak beírod a keresőbe, hogy tinder app clone, és már ki is ad jó pár találatot.
Máris a milliós applikáció fejlesztésed lecsökkent bőven millió alá. A tinder clone app scriptjét már 99 dolláros áron is találtam!, de van komolyabb 499 dollárért. Bár nem sok különbség van közöttük.
Természetesen még lenne vele meló, hogy saját dizájnra szabd. Ahhoz, hogy meglásd kell-e a népnek, ahhoz nem kell nagy fejlesztésekre gondolni.

Tinder app clone: http://www.appscrip.com/tinder-clone-mobile-dating-app/
Tinder app clone: http://www.appscrip.com/tinder-clone-mobile-dating-app/

 

Használd az agyad! – Újabb példa
Szóval miért is kellene egyből minden funkciót beletenni, ha először az applikáció felfuttatása a fő szempont. Mondok még egy jó példát.
Én egy oktató applikációt akarnék kiadni, mondjuk Duolingohoz hasonlót. Az lenne neve, hogy a Marketing oktatás Duolingoja. Akkor az ehhez hasonló oktató appokat megnézem, és mindet beírom a googleba úgy, hogy mögé írom hogy app clone script.
Természetesen utána van még vele munka, pl. ha szeretnél egyedi dizájnt, színt, és persze kivenni, beletenni plusz funkciókat.

Most már, hogy ezeket tudod, lehet, hogy könnyebben tudsz elindulni, ha applikációval akarod megváltani a világot.

Itt pl. csak ilyen scriptek vannak: http://www.appscrip.com/
Instagram, Tinder, Uber, Messenger,  klón applikáció

Ha sokat segítettem, és hasznosnak találtad a tartalmat, kérlek lájkold a posztot, oszd meg ismerőseiddel, illetve beszéljetek erről az infóról. Néhány app ötletet a vállalkozás ötletek között is találsz, kattints ide!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek