Coolquest – alkalmi munka portál, feladatközvetítő – Startup adatbázis

Cégnév: Coolquest

Alapítók: Richolm Péter, Virág Nikolett, László Róbert

Miről szól a termék, kinek szánjátok?:
A 2014 júliusában indított feladatközvetítő portál az elfoglaltaknak több szabadidőt, a ráérő egyetemistáknak és munkát keresőknek az időrabló feladatok elvégzése után pedig extra bevétel lehetőségét adja.
A Coolquestet két szerepben lehet használni: megbízóként és a feladatvállalóként. A több szabadidőhöz a megbízó juthat. A meghirdetett feladat megoldása során a feladatvállaló saját idejét fordítja arra, hogy a megbízónak időt takarítson meg, aki a kapott időért cserébe pedig pénzt fizet a feladatvállalónak.
Az időközvetítő alapszolgáltatása költségmentes, a regisztráció után azonnal használatba vehető. Négy fő irányban kínál rögtön szabadidővé váltható megoldásokat: a cica- és kutyagazdik állatmegőrzésre és sétáltatásra találhatnak megbízható feladatvállalót, a családosok bébiszittert hívhatnak segítségül, vagy a takarítást, főzést intézhetik el mással. A kerttulajdonosok a fűnyírásra, gazolásra vagy gyümölcsszedésre adhatnak fel hirdetést. A tanulók, egyetemisták pedig felkészítő tanárt kereshetnek, forrást a szakdolgozathoz, vagy akár DJ-t egy házibulihoz.

Weboldal: www.coolquest.eu

Social: Coolquest a Facebookon

Milyen szakaszban vagytok?
2014 nyarán indult a site, jelenleg a regisztrált felhasználók számát növeljük és a visszajelzések alapján fejlesztjük tovább a szolgáltatást.

Vártok e kockázati tőkést?
Igen, a gyorsabb növekedés jegyében.

Bővítenétek e a csapatot?
Örömmel fogadunk minden olyan jelentkezőt, aki eltökéltségével és szaktudásával szívesen csatlakozna a projekthez.

Neked is van egy startupod? Vagy az ismerősödnek? Akkor te is bekerülhetsz az adatbázisunkba, kattints ide!