Coolquest – alkalmi munka portál, feladatközvetítő – Startup adatbázis

Cégnév: Coolquest

Alapítók: Richolm Péter, Virág Nikolett, László Róbert

Miről szól a termék, kinek szánjátok?:
A 2014 júliusában indított feladatközvetítő portál az elfoglaltaknak több szabadidőt, a ráérő egyetemistáknak és munkát keresőknek az időrabló feladatok elvégzése után pedig extra bevétel lehetőségét adja.
A Coolquestet két szerepben lehet használni: megbízóként és a feladatvállalóként. A több szabadidőhöz a megbízó juthat. A meghirdetett feladat megoldása során a feladatvállaló saját idejét fordítja arra, hogy a megbízónak időt takarítson meg, aki a kapott időért cserébe pedig pénzt fizet a feladatvállalónak.
Az időközvetítő alapszolgáltatása költségmentes, a regisztráció után azonnal használatba vehető. Négy fő irányban kínál rögtön szabadidővé váltható megoldásokat: a cica- és kutyagazdik állatmegőrzésre és sétáltatásra találhatnak megbízható feladatvállalót, a családosok bébiszittert hívhatnak segítségül, vagy a takarítást, főzést intézhetik el mással. A kerttulajdonosok a fűnyírásra, gazolásra vagy gyümölcsszedésre adhatnak fel hirdetést. A tanulók, egyetemisták pedig felkészítő tanárt kereshetnek, forrást a szakdolgozathoz, vagy akár DJ-t egy házibulihoz.

Weboldal: www.coolquest.eu

Social: Coolquest a Facebookon

Milyen szakaszban vagytok?
2014 nyarán indult a site, jelenleg a regisztrált felhasználók számát növeljük és a visszajelzések alapján fejlesztjük tovább a szolgáltatást.

Vártok e kockázati tőkést?
Igen, a gyorsabb növekedés jegyében.

Bővítenétek e a csapatot?
Örömmel fogadunk minden olyan jelentkezőt, aki eltökéltségével és szaktudásával szívesen csatlakozna a projekthez.

Neked is van egy startupod? Vagy az ismerősödnek? Akkor te is bekerülhetsz az adatbázisunkba, kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!