Ehhez a 8 Facebook csoporthoz érdemes a vállalkozóknak, cégvezetőknek csatlakozniuk

A Facebook csoportokhoz való csatlakozásnak több előnye is van. Vállalkozóként, cégvezetőként egy-egy ilyen csoportból inspirációt, ötleteket meríthetünk, híreket, szakmai anyagokat találhatunk, a csoport tagjainak segítségét is kérhetjük, illetve új üzleti kapcsolatokra is szert tehetünk. Összegyűjtöttem azokat a hazai csoportokat, amiket érdemes követned vállalkozóként, felső vezetőként, menedzserként vagy éppen leendő vállalkozóként.

Minner Extra csoport

A Minner.hu -hoz is tartozik egy FB csoport, ami már több mint 4000 tagot számlál. A tagok nagyon aktívak és egy támogató üzleti közösség alakult ki. Látszik, hogyha valami kérdése van valakinek, szinte azonnal az jut eszébe a Minner csoportban biztosan segítenek! Posztok száma még pont jó, egymásnak segítünk, motiváló közösség. És még extra Minner tartalmakat is találsz benne! >>>> Minner Extra

A KKV csoportok

  • KKV Marketing csoport: A 25 000 tagot számláló csoport nagyon jól van moderálva, így elvétve található benne reklám, sokszor szembe jön egy-egy jó téma, és mellette még időnként szórakoztató is (főleg pénteken). Ide csak marketinggel kapcsolatos témában posztolj. A hazai marketing szakma képviselői jelen vannak, így érdemes követni a csoport posztjait, beszélgetéseit.
  • KKV Üzleti csoport:  A KKV marketing csoport kistestvére már 15 000 tagot számlál ez is. Itt is jó a moderáció. Itt főleg olyan témákban érdemes posztolni, ami szorosan kapcsolódik egy vállalkozáshoz. Itt érdemes segítséget kérni, ha elakadtál mondjuk IT, internetes, szoftver témában, vagy éppen adózással kapcsolatos kérdésed van.
  • KKV Jogi csoport: A nevében is benne van, hogy főleg jogi témákat boncolgatnak a tagok, természetesen nem helyettesíti az ügyvédedet a csoport, de jó kiindulási pont lehet egy jogi probléma esetén. Még ügyvéd keresésben is segítenek a tagok.

KATA-soknak kötelező

KATA-s egyéni vállalkozók sem maradnak csoport nélkül. A KKV KATA -kisadózók csoportja -ban főleg adózási kérdéseket tesznek fel a csoporttagok.

A Startup csoportok

  • Startup vállalkozók: A 17 000 tagot számláló csoport egy-két éve még aktívabb volt, de még most is hetente feljön egy-egy jó téma, beszélgetés. Itt is jó a moderáció, így érdemes csatlakoznod. Leheljünk még nagyobb életet a csoportba!
  • Startup vállalkozók 2.0: Ide csak akkor csatlakozhatsz, ha ténylegesen van startupod.
  • Startupokról kezdőknek: Ha pedig még nagyon az elején vagy, és most ismerkedsz a startup világgal, akkor ide érdemes csatlakoznod.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!