Ehhez a 8 Facebook csoporthoz érdemes a vállalkozóknak, cégvezetőknek csatlakozniuk

Ehhez a 8 Facebook csoporthoz érdemes a vállalkozóknak, cégvezetőknek csatlakozniuk

Hirdetés: AKCIÓ! 64% kedvezmény most 3 videós oktatásra is a MinnerAkadémián!Kattints ide a részletekért!

A Facebook csoportokhoz való csatlakozásnak több előnye is van. Vállalkozóként, cégvezetőként egy-egy ilyen csoportból inspirációt, ötleteket meríthetünk, híreket, szakmai anyagokat találhatunk, a csoport tagjainak segítségét is kérhetjük, illetve új üzleti kapcsolatokra is szert tehetünk. Összegyűjtöttem azokat a hazai csoportokat, amiket érdemes követned vállalkozóként, felső vezetőként, menedzserként vagy éppen leendő vállalkozóként.

A KKV csoportok

  • KKV Marketing csoport: A közel 20 000 tagot számláló csoport nagyon jól van moderálva, így elvétve található benne reklám, sokszor szembe jön egy-egy jó téma, és mellette még időnként szórakoztató is (főleg pénteken). Ide csak marketinggel kapcsolatos témában posztolj. A hazai marketing szakma képviselői jelen vannak, így érdemes követni a csoport posztjait, beszélgetéseit.
  • KKV Üzleti csoport:  A KKV marketing csoport kistestvére, már közel 10 000 tagot számlál ez is. Itt is jó a moderáció. Itt főleg olyan témákban érdemes posztolni, ami szorosan kapcsolódik egy vállalkozáshoz. Itt érdemes segítséget kérni, ha elakadtál mondjuk IT, internetes, szoftver témában, vagy éppen adózással kapcsolatos kérdésed van.
  • KKV Jogi csoport: A nevében is benne van, hogy főleg jogi témákat boncolgatnak a tagok, természetesen nem helyettesíti az ügyvédedet a csoport, de jó kiindulási pont lehet egy jogi probléma esetén. Még ügyvéd keresésben is segítenek a tagok.

KATA-soknak kötelező

KATA-s egyéni vállalkozók sem maradnak csoport nélkül. A KKV KATA -kisadózók csoportja -ban főleg adózási kérdéseket tesznek fel a csoporttagok.

A Startup csoportok

  • Startup vállalkozók: A 17 000 tagot számláló csoport egy-két éve még aktívabb volt, de még most is hetente feljön egy-egy jó téma, beszélgetés. Itt is jó a moderáció, így érdemes csatlakoznod. Leheljünk még nagyobb életet a csoportba!
  • Startup vállalkozók 2.0: Ide csak akkor csatlakozhatsz, ha ténylegesen van startupod.
  • Startupokról kezdőknek: Ha pedig még nagyon az elején vagy, és most ismerkedsz a startup világgal, akkor ide érdemes csatlakoznod.

Minner Extra csoport

A Minner.hu -hoz is tartozik egy FB csoport, ahová extra tartalmakat, videókat töltök fel, illetve segítjük egymást a csoporttagokkal. >>>> Minner Extra

 

Hirdetés: AKCIÓ! 64% kedvezmény most 3 videós oktatásra is a MinnerAkadémián!
Akciós oktatások: Kattints ide a részletekért!