Erről beszéltem! Egy nyelvtanító-applikáció közösségi finanszírozó kampányban már 100 millió forintot összegyűjtött (pár hét alatt) – Ebből már tudnál mit fejleszteni. Nem?

Milyen jó, hogy nem egy nyelvet beszélünk? Ennek főleg a nyelvtanárok, vagy az ilyen nyelvtanító-applikációk, cégek örülnek a legjobban. Már többször említettem a Minner-en, hogy a közösségi finanszírozó oldalak akár egy vállalkozásnak arra is jó lehet, hogy elővásárlókat gyűjtsön. Most Gabriel Wyner használta ki ezt, és ilyen formában hirdetett meg egy még teljesen el nem készült applikációt. 114 millió forintot gyűjtött már össze, és még nincs vége a kampányának a Kickstarter-en. Az applikáció egyébként… nem sokban különbözik a már piacon lévő Duolingo-tól, vagy az itthon népszerű Xeropan-tól. Még nincs kész! Gabriel már nem újonc a nyelvtanító-piacon, mivel már könyve is megjelent a témában, vagyis az ő asszociációs nyelvtanító-technikájáról. Kép alatt folytatom! Képernyőfelvétel (356)

1 év még, mire lesz belőle applikáció

Az összegyűjtött pénz már elég ahhoz, hogy lefejlesszék az appot, ami egyébként 2018 augusztusára lesz kész. Minél több pénz gyűlik össze, annál több nyelvre készítik el. És tudod, mi van még itt? Szinte aktív felhasználókat is szerzett ez az új startup, mert ez egy havidíjas, előfizetéses applikáció. Érdemes megnézni a kampány oldalukat a Kickstarter oldalon, mert sokat tanulhatsz a felépítéséből, üzleti modelljükből.

Tehát mit tanulhatunk ebből?

  • A közösségi finanszírozó kampány jól használható:
    • elővásárlók szerzésére, sőt, még az előleget is megkapjuk
    • piackutatásra, hogy kell-e a termékünk a piacnak
  • Azonnal nemzetközi piacra kerülhetünk.
  • Marketing célra is lehet használni a közösségi finanszírozó kampányt. Sőt, egy jó ötlettel még a média is felkaphat, ami szintén megdobja az összegyűjtött pénz mennyiségét.

A startupper még magyarul is megszólal ebben az appbemutató videóban:

Ehhez kapcsolódó cikkek:

Forrás: Hvg, Kickstarter 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!