Így kereshetsz egy év alatt 124 millió forintot csak könyvekkel!

A címből is látod, hogy nem egy mobilapplikáció-fejlesztő keresett ennyit, hanem egy régi mesterséggel sikerült egy év alatt (átszámítva) 124 millió forintot keresnie Mark Dawsonnak. A szerző (író és egyben kiadó is) a John Milton sorozatával ért el ekkora sikert. Kattints ide, és nézd át az Amazon weboldalán a saját oldalát, illetve a honlapjára is érdemes ránézni, ehhez kattints ide!

Miért érdekes nekünk? Azért, mert a Minner vállalkozási ötletei között szerepel a könyvírás is. Elég trendi lett most újra, és sikeres vállalkozásokat, üzleti modelleket lehet ráépíteni. –  (6. ötlet: Könyvírás felturbózva).

Mit csinál, hogy ilyen sok pénzt keres?

  • Először is ügyes marketinges. Rájött, hogy a könyvírás mellett értenie kell ehhez is. Nemcsak a személyes márkaépítésre helyezi a hangsúlyt, hanem a könyveit online marketingen keresztül értékesíti. Költ is rendesen reklámra.
  • Az egyik ötlete, hogy kapsz ingyen könyvet, csak add meg az email címed (ebook). Ezek persze olyan könyvek, melyekből szeretnél többet is elolvasni tőle.
  • Az email érdekessége, hogy tudsz külön rájuk hirdetni pl. Facebookon (általában ugyanazt az emailt adják meg, amit ott használnak). És ő sokat költ reklámra, 370 dollárt naponta, de több mint dupla megtérüléssel számol (megjegyzem azt, hogy átszámolva négyszeres megtérülése van). Mindent tud a felhasználóiról, olvasóiról.
  • Blogol
  • Minden levélre válaszol
  • Közönségtalálkozókat szervez
  • Íróknak tart szemináriumokat, tanácsokat ad…

Ehhez kapcsolódó cikkek/vállalkozási ötletek

Tehát csak kitartó munka, és meglesz a siker, és egy ilyen területen, mint a könyvírás is lehet sikeres az ember. További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

Forrás: Medium.com/CHARLYN KEATING
Ez egy 2015-ös cikk friss információkkal.

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!