Így kereshetsz egy év alatt 124 millió forintot csak könyvekkel!

A címből is látod, hogy nem egy mobilapplikáció-fejlesztő keresett ennyit, hanem egy régi mesterséggel sikerült egy év alatt (átszámítva) 124 millió forintot keresnie Mark Dawsonnak. A szerző (író és egyben kiadó is) a John Milton sorozatával ért el ekkora sikert. Kattints ide, és nézd át az Amazon weboldalán a saját oldalát, illetve a honlapjára is érdemes ránézni, ehhez kattints ide!

Miért érdekes nekünk? Azért, mert a Minner vállalkozási ötletei között szerepel a könyvírás is. Elég trendi lett most újra, és sikeres vállalkozásokat, üzleti modelleket lehet ráépíteni. –  (6. ötlet: Könyvírás felturbózva).

Mit csinál, hogy ilyen sok pénzt keres?

  • Először is ügyes marketinges. Rájött, hogy a könyvírás mellett értenie kell ehhez is. Nemcsak a személyes márkaépítésre helyezi a hangsúlyt, hanem a könyveit online marketingen keresztül értékesíti. Költ is rendesen reklámra.
  • Az egyik ötlete, hogy kapsz ingyen könyvet, csak add meg az email címed (ebook). Ezek persze olyan könyvek, melyekből szeretnél többet is elolvasni tőle.
  • Az email érdekessége, hogy tudsz külön rájuk hirdetni pl. Facebookon (általában ugyanazt az emailt adják meg, amit ott használnak). És ő sokat költ reklámra, 370 dollárt naponta, de több mint dupla megtérüléssel számol (megjegyzem azt, hogy átszámolva négyszeres megtérülése van). Mindent tud a felhasználóiról, olvasóiról.
  • Blogol
  • Minden levélre válaszol
  • Közönségtalálkozókat szervez
  • Íróknak tart szemináriumokat, tanácsokat ad…

Ehhez kapcsolódó cikkek/vállalkozási ötletek

Tehát csak kitartó munka, és meglesz a siker, és egy ilyen területen, mint a könyvírás is lehet sikeres az ember. További ötletekért gyere vissza a Minnerre minden nap. Biztosan találsz majd olyat, ami felkelti az érdeklődésed.

Forrás: Medium.com/CHARLYN KEATING
Ez egy 2015-ös cikk friss információkkal.

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)