Így tudsz bekerülni a Minner szabadúszó adatbázisába. Érd el, hogy ajánljunk!

Dátum

Megosztás

Akár kezdőként, akár már profi szabadúszóként is el tudod érni azt, hogy a Minner ajánljon téged ügyfeleinek, cégeknek. Ebben az igencsak mostoha gazdasági környezetben minden ilyen ajánlás jól jöhet. Mi pedig a másik oldalon szeretnénk a cégeknek segíteni abban, hogy igazán jó szabadúszókat találjanak és jobban menjen a vállalkozásuk. Na, de hogyan is tudsz bekerülni?

Megfordítom a gondolatmenetet. Mert nekünk is ki kellett találni egy olyan rendszert, hogy meg is bizonyosodjunk, hogy a szabadúszó jól dolgozik, de a kiválasztásra szánt idő ne menjen a Minner működésének rovására. Szóval egy olyan dolgot találtunk ki, amivel mindenki nyer.

  • Nem kérünk jutalékot az ajánlás után. Nálad marad minden, nincs közvetítői díj. Mi egyszerűen csak eljuttatjuk az ajánlást az ügyfeleknek, vagyis a te adataidat. Ez azt is jelenti, hogy nem érdekből ajánlunk, csak olyat, aki tényleg jó. Ezt kiemeljük az is az ügyfeleknek való kommunikációban is.
  • Időt szánunk arra, hogy megismerjünk téged, ezért gyere el valamelyik Minner eseményre. Sok szabadúszó rendezvényt szervezünk, ötletversenyt, közös reggelizést. Ezt azért is tesszük, hogy bővítsük szabadúszó kapcsolati hálónkat. Ha eljössz egy ilyen rendezvényre, akkor nem árt, ha megjegyzünk, nyugodtan mesélj, használd ki a lehetőséget és mutasd meg mit tudsz.

Az alábbi Minner programok útján tudsz bekerülni az adatbázisunkba:

Nem mindenre kell jönnöd, a lényeg válassz ki olyat, ami tetszik, ami segít téged is a céljaid elérésében és közben mi is megismerünk.

  • Minner szabadúszók napja – közös munka és ötletelés, ami reggelivel kezdődik. – MinnerAkadémia.hu -n látod az időpontokat.
  • Szabadúszó hackathon – Ötletverseny szabadúszóknak, társadalmi projekteket oldunk meg, közben fejlődünk, szórakozunk és még jót is teszünk – MinnerAkadémia.hu -n látod az időpontokat.
  • Minner személyes konzultáció – Szeretnéd fejleszteni a szabadúszó vállalkozásodat, akár skálázni, akár rendbe tenni a marketinget, külső szemmel átnézetni a vállalkozásodat, akkor érdemes eljönnöd hozzánk konzultációra. Itt látod a részleteket, és itt tudsz foglalni.

Mi járhat a fejedben?

Kezdő vagyok így is részt tudok venni ebben? Referencia nélkül vagyok még

A Minnernél ahogy láthattad ösztönözzük azt, hogy legyetek szabadúszók. Tudunk házon belül is megbízást adni, illetve tudunk olyan ügyfeleket, akik pont azokat keresik, akik még csiszolatlan gyémántok. Tehát érdemes részt venned valamelyik programunkon, hiszen a célja ezeknek mind az is, hogy fejlődj, hogy még inkább benne legyél a szabadúszó körforgásban, növeljük kapcsolati tőkédet..

Én nem szeretnék részt venni a fenti programokon, így is bekerülhetek?

Nem. Lehet profi a weboldalad, és lehetnek referenciáid, de meg kell, hogy ismerjünk személyesen. Picit hasonló, mintha toborzást csinálnánk, de csak tényleg kicsit hasonlít rá. Olyan programokat találunk ki, ami segít neked is a fejlődésben, sőt kikapcsolódásban is és nekünk is a kiválasztásban.

Mégis mennyi ajánlást kérnek a Minnertől? Hogy működik ez?

Naponta átlagosan 2 ügyféllel találkozunk személyesen is, vagy online. Ilyenkor szinte minden konzultáció azzal végződik, hogy a végén szabadúszó, digitális kivitelező ajánlást kérnek a cégek. Mi most átlagosan egy-egy területre 1-2 szabadúszó ajánlunk, de igény van arra, hogy egyszerre 3-at is ajánljunk. Akiket eddig ajánlottunk annyi ügyféllel feltöltöttük őket, hogy nem is tudnak már többet ellátni. Minner Extra FB csoportunkban napi legalább 1 poszt kerül fel úgy, hogy éppen valaki keres digitális kivitelezőt, chaten is futnak be nap mint nap érdeklődések az eseményeinkről nem is beszélve. És most gyújtjuk be ennek az ajánlási dolognak igazán a rakétáját, eddig mondhatni ebben csak hobbizgattunk. A cél az, hogy havi szinten már konkrétan ügyfeleket is juttassunk hozzád, ne csak ajánlást.

Vállalsz nekem arra garanciát, hogy lesz ügyfelem?

Nem tudunk erre garanciát adni, pont ezért nem is kérünk jutalékot. Ügyfelektől függ, hogy téged választanak. Azt látjuk, hogy ügyfeleink hallgatnak ránk, megbíznak ajánlásunkban, de végső soron te győzöd meg őket. Aki jól dolgozik, aktív, sőt fejlődik is, ő folyamatosan ki tudja szolgálni ügyfeleinket. Ki tudod használni te magad is, hogy Minneres szabadúszó vagy. Elég sok lehetőséget adunk (ajánlás, FB csoport, workshop…).

Szóval akkor nekem fizetnem is kell?

Az események fizetősek, de az ajánlások nélkül önmagukban értéket képviselnek. Tehát mondhatjuk azt is, hogy miközben fejlődsz még extra bevételed is lesz abból, hogy mi ajánlunk. Ami így még jobb megtérülést hoz neked mikor nálunk vagy. Bármire is költesz nálunk, vagy a ránk fordított időd és energiád nem vész el, ahogy látod a fentieknél a cél a te fejlődésed. Illetve nekünk is költség az, hogy helyszínt biztosítunk, tanácsot, időt szánunk erre. A legjobb megoldást találtuk ki erre. Ahogy feljebb említettük, nem kérünk jutalékot.

Néhány visszajelzés ajánlásunkra:

Alig várom, hogy téged is ajánljalak. Most már jó kis rendszerünk van, amivel vezetjük is.

Ádámhoz folyamatosan visszük az ügyfeleket.

De természetesen máshoz is.

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!