Instagram kutatás, statisztikák 2018

Ismét elkészítette a magyar Instagram körképet a Crane. 5498 magyar instázót kérdeztek meg felhasználói szokásaikról. Egyre több felhasználója van itthon is a közösségi oldalnak, és a tendenciából úgy látszik, hogy egyre aktívabbak is a felhasználók. 1 év és lehet, hogy 2 millió felhasználója is lesz az oldalnak? Már egyébként a több mint 1,5 millió is elég ahhoz, hogy a cégek  marketingcsatornaként gondoljanak rá, tervezzenek vele. Kiválogattam azokat a statisztikákat, amik egy céget érdekelhetnek, a cikk végén megtalálod a linket, ahol az egész tanulmányt le tudod tölteni, ha bővebben érdekelne.

(Kattints a képre és nagyobb, olvashatóbb lesz!)

 

Érdekel az Instagram marketing? Olvasd el a Minner tippjeit, cikkét >>>> Instagram marketing tippek

Forrás: Crane

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!