Nézd meg, hogy Magyarország hol áll innováció tekintetében a többi EU országhoz képest – ábra/térkép

Az Európai Bizottság egyik tanulmányában megtudhatjuk, hogy mennyire vagyunk innovatívak. Először nézzük ki az első. A Svédek azok, akik az EU-ban éljen járnak ezen a területen, míg mi magyarok a középmezőnyben vagyunk. Svédországot követi a rangsorban Dánia, Finnország, majd úgy jön Németország. A térkép alatt a tanulmány Magyarországról szóló részét is láthatod/olvashatod!

infographic-innovation-union-01

Hungary-page-001_elso Hungary-page-001_masodik

Fotó: Flickr
Forrás: ec.europa.eu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!