Nincs vállalkozás/startup ötleted? Inspirálódnál? És nem elég számodra a Minneres ötletek? Akkor erre mehetsz tovább

A Minneren több mint 100 vállalkozás ötlet található, és egyre több startup ötlet is felkerül, de lehet, hogy mégsem találsz olyat, ami testhezálló. Így felmerült bennem az ötlet, hogy leírok néhány tippet, hol is tudsz utána nézni, és akár már működő startup ötletekből inspirálódni, azokat tovább gondolni… Tudod a Facebook előtt is volt közösségi oldal, mégis ő futott be. Lássuk is a lehetőségeket.

Techcrunch versenyek
Nézd meg a Techcrunch Disrupt startup versenyek videóit, cikkeit. Itt láthatod a mostani startup trendeket is. Ezek figyelése azért is fontos, mert láthatod mire cuppannak éppen a kockázati tőkések, üzleti angyalok. Kattints ide! 

Az alábbi videóból még a rövid bemutatókra (pitch) is nagyobb rálátásod lesz:

Live from Pier 48 in SF for the Disrupt Hackathon (part 2)

Közzétette: TechCrunch – 2016. szeptember 11.

 

Startupranking.com
Itt már a működő és a friss tartupokat is látod. Érdemes megnézni a friss új startupokat, megnézni a leírásukat, melyik országban indították, weblapjukat, videójukat… Aztán már csak tovább kell gondolnod, magadra szabni….

Olvasd el a Minneres vállalkozásokat. Érdemes újra és újra átolvasnod, mert akkor jönnek az igazán nagy ötletek. Kattints ide!

Fotó: Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!