Saját felhőd lehet, így nem eshet meg veled az, ami például Kate Uptonnal

Az elmúlt pár hétben arról cikkeztek a bulvár és hír oldalak, hogy több amerikai híresség privát képeit szerezték meg hackerek az Apple felhőjéből. A felhő szolgáltatások amúgy biztonságosak, az Apple szerint nem is ők a hibásak.

Pár fiatal egy olyan kütyüt készített, amivel saját felhő szolgáltatásod lehet. Ez azért jó, mert ezt csak te látod, nem csatlakozik az internethez, szerverekhez. Bár szerintem pont így ölik meg a felhő szolgáltatás lényegét.

Az eszközben 1 terabyte adatot tudsz tárolni, és mindig magaddal kell vinni (ez hátrány). Előnye az, hogy laptopról, mobilról, tabletről is el tudod érni az ott tárolt fájlokat.

A csapat egy kickstarter kampányban szeretnék, hogy a közösség összedobja a kezdő tőkét a sorozatgyártáshoz. Az ára 60 ezer forint, a winchesterrel együtt. Tehát, ha belegondolunk a vinyóért és a kütyüért meg is érheti ez az ár.

Itt pedig a projekt videójuk:

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!