KezdőlapGazdaság és üzletStartupSaját felhőd lehet, így nem eshet meg veled az, ami például Kate...

Saját felhőd lehet, így nem eshet meg veled az, ami például Kate Uptonnal

-

Az elmúlt pár hétben arról cikkeztek a bulvár és hír oldalak, hogy több amerikai híresség privát képeit szerezték meg hackerek az Apple felhőjéből. A felhő szolgáltatások amúgy biztonságosak, az Apple szerint nem is ők a hibásak.

Pár fiatal egy olyan kütyüt készített, amivel saját felhő szolgáltatásod lehet. Ez azért jó, mert ezt csak te látod, nem csatlakozik az internethez, szerverekhez. Bár szerintem pont így ölik meg a felhő szolgáltatás lényegét.

Az eszközben 1 terabyte adatot tudsz tárolni, és mindig magaddal kell vinni (ez hátrány). Előnye az, hogy laptopról, mobilról, tabletről is el tudod érni az ott tárolt fájlokat.

A csapat egy kickstarter kampányban szeretnék, hogy a közösség összedobja a kezdő tőkét a sorozatgyártáshoz. Az ára 60 ezer forint, a winchesterrel együtt. Tehát, ha belegondolunk a vinyóért és a kütyüért meg is érheti ez az ár.

Itt pedig a projekt videójuk:

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek