Trendi okoskulacs, amit még segít abban is, hogy egészségesen élj!

Erre az ötletre azt mondom zseniális. A legtöbb ember nem iszik elég vizet, pedig a szervezetnek szüksége lenne rá, napi 2-2,5 liter folyadékot a szervezetünkbe kellene vinni. Persze az ételekből is jut be folyadék, de az elenyésző. Erre nyújt megoldást a HidrateMe névre keresztelt okoskulacs. Egy applikáción keresztül figyelhetjük azt, hogy még mennyit kell innunk. A kulacs jelzi a mobilappnak, éppen mennyi folyadék van benne.

A kulacsba 0,71 liter folyadék fér, folyamatos jelzést küld a mobilunknak. A palack világít, emlékeztet, hogy folyadékra van szükségünk. Az alkalamzás kiszámítja életkor, magasság, testsúly, aktivitási szint szerint a napi vízszükségletünket. Sőt még a hőmérsékletet és a páratartalmat is figyelembe veszi. A kulacshoz tartozó app elérhető lesz iPhone-ra és Androidra is.

HidrateMe applikáció
HidrateMe applikáció

A HidrateMe csapata egy közösségi finanszírozó kampányban hirdették meg az okospalack bevezetését. Így mi is olcsóbban hozzá juthatunk. 87 dollárért (12000 Ft/kulacs) már két kulacsot kapunk (hozzá applikációt is), 215 dollárért pedig 5 ilyen kulacsot (egész családnak lesz). Az árát tarthatjuk egyrészt drágának is, de már most 1700-an “rendelték” meg a terméket, fizetek a közösségi finanszírozó oldalon. Összesen 127 000 dollár értékben már most (pár nap alatt), ami átszámítva 35 millió forint mai árfolyamon. Az Early Bird (39 dollár) termékek már júliusban kiszállításra kerülnek, és a visszajelzések alapján tovább fejlesztik az okoskulacsot. Ez év november-december időszakban lesz kiszállítva többi közösségi finanszírozásban eladott kulacs.

A HidrateMe videója:

Fotó: HidrateMe

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!