KezdőlapGazdaság és üzletStartupÚj üzleti modellel és játéktípussal indult a sportfogadás piacán egy startup -...

Új üzleti modellel és játéktípussal indult a sportfogadás piacán egy startup – tippmasters.com

-

Lehet, hogy egy új bukméker üzleti modell születésének vagyunk szemtanúi, ezzel az “új generációs” sportfogadó tipp játékkal, a tippmasters.com oldallal. Jelenleg teljesen pénzmentesen működik az oldal, közben pedig már értékes nyereményekre lehet szert tenni, később szerintem pénznyeremények is lesznek. Utóbbi azért is érdekes, mert mintha pókerben mini versenyeket szerveznénk, hasonló felépítés is megtalálható az oldalon, csak meccsekre fogadva. 

screenshot-2017-02-13 (1)

Ne szaladjunk ennyire előre, induljunk a kezdetektől. Ez egy teljesen új startup. Már nagyon régen nem történt nagy újítás a dollár milliárdos online szerencsejáték piacon, ami már kicsit kezd unalmassá válni a megszokott sportfogadás, póker, kaszinó üzletágakkal. Itt inkább a speciális, izgalmasabb üzleti modellekre gondolok. 

Az utolsó nagyobb dobás a piacon a „Fantázia sportok” bevezetése volt, ahol azonban gyorsan kiderült, hogy nyerni csak a nagyhalak tudnak, akik egész elemző programokat fejlesztettek ki, hogy nagy pénzekkel játszva kockázat nélkül bontsák le a kisebb játékosok kasszáját.

És mi lesz azokkal a játékosokkal, akik egymás ellen szeretnék összemérni sportfogadó tudásukat, nekik nem fejleszt ki senki egy új játékszoftvert? A válasz ez idáig az lett volna, hogy nem, de most megjelent egy Tippmasters.com nevű játék a piacon, ami lehet, hogy korszakalkotó lesz, és borsot tör a többi szerencsejáték-oldal orra alá. 

Miért érdekes a tippmasters.com?

  • Végre a játékosok egymás ellen is összemérhetik a tudásukat a sportfogadás alapelveit használva (tét×szorzó)
  • Jó, hogy nem egy nagy ömlesztett tippversenyről van szó (mint általában), hanem a játékosokat 5-10 fős csoportokban versenyeznek egymással
  • Ebben a játékban akkor is megnyerheti a játékos a csoportját, ha kezdő tippelő, mert akár negatív eredménnyel is nyerhet
  • Itt végre nem a bank ellen játszik az ember, hanem más fogadókkal, csak úgy, mint az online pókerben
  • A játékrendszer pont olyan, mintha online pókerversenyben játszanánk, ahol a tudás számít, és asztalmérettől függően az első 2-3 játékos viszi a kasszát

screenshot-2017-02-13 (2)

Na megjött a kedved, hogy kipróbáld? Kattints ide, itt tudsz regisztrálni (ne felejtsd megerősíteni emailben a regisztrációd!). A hab a tortára, hogy a játék virtuális pénzzel működik, amivel kockázat nélkül szállhatsz játékba az értékes nyereményekért. Mindenki 1000 Tipp Coin-t kap regisztrációs bónuszként, és további 500 TC gyűjthető a barátok meghívásával, azaz egy kisebb nyeremény, ami 1850 TC kezdődik csak egy karnyújtásnyira van, de a komolyabb nyeremények is reális távolságban vannak az ügyesebb vagy szerencsésebb tippelőknek.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek