KezdőlapGazdaság és üzletUtálom a kib@szott reggeleket kávézó - Vállalkozás ötlet a Pesten Hallottam csoportban

Utálom a kib@szott reggeleket kávézó – Vállalkozás ötlet a Pesten Hallottam csoportban

-

A több százezer tagot számláló Pesten Hallottam csoportban egy olyan üzleti ötletet tettek közzé, ami nagyon megmozgatta az embereket. 8000 lájk érkezett rá és több száz komment. Mindenki pozitívan fogadta a kávézó nyitási ötletet.

Az ötlet:

“Régi álmom,hogy nyitok egy kávézót, ahol mindenki kiadhatja a frusztrációit, mert a kávékülönlegességeknek olyan nevei lesznek mint :

Utálom a kiba*zott reggeleket! (espresso)

Dögöljön meg mindenki!Te is! (dupla espresso)

Elegem van a hülye emberekből, meg a balf**z magyar mentalitasbol! (moccacino barna cukorral)

Baszódjon meg a lakáshitel! (francia vanília)

KÖSZI ORBÁN! (3 in 1 Nescafé)

stb.

Ugyanakkor a rendelést üvöltve szabad csak leadni.
közben meg is rajzoltam az arculatot

Rengeteg ilyen komment olvasható, amit ide is beszúrtam. Volt egyébként kommentben is olyan ötlet, ami szerintem zseniális, hogy a a tagok összedobhatnák a megnyitáshoz szükséges pénzt. Tudod ez a  közösségi finanszírozás.

Én tudod mit nyitnék még mellé? Egy dühöngőt >>>Erről itt olvashatsz a Minneren  151. üzleti  ötlet – Dühöngő felturbózva

Vajon mit szólna hozzá egy befektető? Szerintem szétszednék az ötletet, ahogy néhányat a Minner Befektetőkeresőjében is. Ezeket itt találod (videók): Befektetőkereső show by Minner S1E1

Pesten Hallottam/Facebook

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek