Utálom a kib@szott reggeleket kávézó – Vállalkozás ötlet a Pesten Hallottam csoportban

A több százezer tagot számláló Pesten Hallottam csoportban egy olyan üzleti ötletet tettek közzé, ami nagyon megmozgatta az embereket. 8000 lájk érkezett rá és több száz komment. Mindenki pozitívan fogadta a kávézó nyitási ötletet.

Az ötlet:

“Régi álmom,hogy nyitok egy kávézót, ahol mindenki kiadhatja a frusztrációit, mert a kávékülönlegességeknek olyan nevei lesznek mint :

Utálom a kiba*zott reggeleket! (espresso)

Dögöljön meg mindenki!Te is! (dupla espresso)

Elegem van a hülye emberekből, meg a balf**z magyar mentalitasbol! (moccacino barna cukorral)

Baszódjon meg a lakáshitel! (francia vanília)

KÖSZI ORBÁN! (3 in 1 Nescafé)

stb.

Ugyanakkor a rendelést üvöltve szabad csak leadni.
közben meg is rajzoltam az arculatot

Rengeteg ilyen komment olvasható, amit ide is beszúrtam. Volt egyébként kommentben is olyan ötlet, ami szerintem zseniális, hogy a a tagok összedobhatnák a megnyitáshoz szükséges pénzt. Tudod ez a  közösségi finanszírozás.

Én tudod mit nyitnék még mellé? Egy dühöngőt >>>Erről itt olvashatsz a Minneren  151. üzleti  ötlet – Dühöngő felturbózva

Vajon mit szólna hozzá egy befektető? Szerintem szétszednék az ötletet, ahogy néhányat a Minner Befektetőkeresőjében is. Ezeket itt találod (videók): Befektetőkereső show by Minner S1E1

Pesten Hallottam/Facebook

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!