15 éves még csak, és már startupot alapított

Erik Finman 1000 dollárt kapott a nagymamájától, majd ezt 2012-ban bitcoinba fektette, ezután 100.000 dollárnál ki is vette az egészet, és megalapította startupját. A cége a Botangle.com egy oktatással foglalkozó weboldal, videóchaten oktatnak az oda bekerülő fiatal vagy idősebb tanárok. A cég már most 20-nál több alkalmazottat foglalkoztat, és 100-nál több aktív felhasználójuk van. Nemsokára egyre több oktatási anyag is elérhető lesz a weboldalon. A startupját a múlt hónapban alapította.

Erik saját maga tanult meg programozni, ez adta az ötletet a weboldalhoz. A Business Insider megkeresésére azt mondta, hogy az ő weboldalára nem úgy tekint, mint egy tutorial weboldal, hanem egy oktatási intézményre.
A Mashable és a többi weboldal cikkjeiből kiderül ez a fiatal programozóban több az akarat, mint a hasonló fiatalkorú társaiban.

A videó magáért beszél.

Forrás: mashable, businessinsider

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!