KezdőlapGazdaság és üzletStartup15 éves még csak, és már startupot alapított

15 éves még csak, és már startupot alapított

-

Erik Finman 1000 dollárt kapott a nagymamájától, majd ezt 2012-ban bitcoinba fektette, ezután 100.000 dollárnál ki is vette az egészet, és megalapította startupját. A cége a Botangle.com egy oktatással foglalkozó weboldal, videóchaten oktatnak az oda bekerülő fiatal vagy idősebb tanárok. A cég már most 20-nál több alkalmazottat foglalkoztat, és 100-nál több aktív felhasználójuk van. Nemsokára egyre több oktatási anyag is elérhető lesz a weboldalon. A startupját a múlt hónapban alapította.

Erik saját maga tanult meg programozni, ez adta az ötletet a weboldalhoz. A Business Insider megkeresésére azt mondta, hogy az ő weboldalára nem úgy tekint, mint egy tutorial weboldal, hanem egy oktatási intézményre.
A Mashable és a többi weboldal cikkjeiből kiderül ez a fiatal programozóban több az akarat, mint a hasonló fiatalkorú társaiban.

A videó magáért beszél.

Forrás: mashable, businessinsider

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek