20 ezer forintból 1 millió. Alacsony kockázat és nagy hozam. Kitalálod mi ez a befektetés?

Dátum

Megosztás

Nem bitcoin befektetés, sőt most még csak nem is részvényről van szó. Na, akkor mi lehet? Miközben írom ezt a cikket rájöttem, hogy nem csak az a megoldás, amire először ki akartam hegyezni ezt a cikket, sőt miközben írtam a tartalmat, rájöttem, hogy három is van, ami nagy profittal kecsegtet úgy, hogy alacsony kockázat párosul hozzá. Lássuk, mi az a három dolog, amivel elérhető ekkora, vagy még akár nagyobb hozam! Kérlek, olvasd végig, mert egyben lesz igazán értékelhető a tartalom!

A cikk mondanivalója és a következtetése összhangban, átfedésben van annak az ázsiai milliárdosnak a tanácsaival (receptjével), amiben bemutatja, hogy mi kell ahhoz, hogy 5 éven belül házad legyen (majd olvasd el).

Pár tízezer forintból több millió – ezt ismételve

Ezt azt is jelenti, hogyha több százezret költesz az alábbiakra, akkor több tízmilliót, sőt százmilliókat is elérhetsz.

0. Az idő:

Kezdem azzal, amit általánosságban mindenki kamatoztatni tud. Ami a következő hármat összeköti, az az idő. Mindenre rá kell szánnod az időt, hogy annak tényleg eredménye legyen. Akár pénzügyi befektetésről, akár a következő háromról legyen is szó.

1. A tudás

Fura nem? Anno alig vártuk, hogy befejezzük az iskolát. És csak később jövünk rá, hogyha előrébb akarunk lépni a karrierünkben, vagy vállalkozásunkban, akkor bizony képeznünk kell magunkat. Igaz, komolyabb cégnél dolgozva, elküldenek minket képzésekre.
Egy tanítványom (MinnerAkadémia) mondta pár napja – ebből jött ez a cikk ötlet -, hogy

Döbbenetes látni, hogy milyen varázslat megy végbe. Megtanulsz valamit, alkalmazod és még több pénzed lesz.

Tudást szerezhetsz előadásokon, tanfolyamokon, vagy éppen könyvet, online tartalmakat olvasva. Új tudás, új ismeret is kell ahhoz, hogy valami újat tudj nyújtani. Hogy még exponenciálisabban nőjön a sikered. Ez mind igaz az alkalmazotti és a vállalkozói létben is. Ha mindig ugyanazt csinálod, mi változna? Maximum skálázni tudod az eredményt, de annak is van korlátja. Valami olyat kell csinálnod, amit eddig még nem. Ehhez viszont új ismeret kell.

Növeld online a tudásod a MinnerAkadémián! 8-50 000 Ft-os képzések! Üzleti és technológiai képzések az oldalon. Kattints ide!

Mi csak tudásrészvénynek hívjuk.

A tudásrészvény szót a Minner használja arra, hogy a nálunk található üzleti képzésekbe, videós tréningekbe fektetve hozamot érhetsz el. Te magad tudsz tenni érte, hogy hozamod legyen, és sokkal jobban menedzselni a külső tényezőket. 

Márk tanulónknak, Minner vállalkozónak már kész portfóliója van, tudásrészvény portfólió

180 000 forint értékben vett 7 nap alatt tudásrészvényt, vagyis képzést. Sőt, jelentem, meg is nézte a videókat, és jelzett, hogy már használja is tanultakat. Ahogy ezt teszi a már több mint 8000 hallgatónk! 

Egy példa: Mit nyerhetsz, ha e-mail marketing tudásba fektetsz?

  • Befektetési összeg: 
    – 9 900 forintba kerül a tudás, amit a MinnerAkadémia e-mail marketing képzésében elsajátítasz és azonnal használni tudsz – automatizált hírleveleket tudsz majd küldeni. 
    – 50 000 forintba kerül kb. 1000 feliratkozó, akiknek a példák, ötletek alapján hírlevelet, marketing e-maileket küldesz (lehet több is, ez csak egy példa).
  • Összesen 59 900 forint befektetés. 
  • Várható hozam: Bár statisztika szerint minden hírlevélre elköltött 1 Ft 40 Ft-ot hoz, de ez akkor érvényes, ha már meglévő vásárlóknak is küldünk ki e-maileket. Így várhatóan 25-40 vásárlóra számíthatunk az indulásnál, ami kb. 240-800 000 forint forgalmat jelentenek számunkra. Következő hozamlehetőség, további automata e-maileket küldesz a meglévő vásárlóknak, folyamatos hírlevél kiküldés. A marketingre amúgy is költenél, így a hozamot igazán a képzésre számold! 
  • A befektetésed: Hírlevél, e-mail marketing minikurzus a MinnerAkadémián

További tudásrészvények a Minnerakadémián! Tudásból profit! Kattints ide!

2. Kapcsolati tőke:

Itt mire költünk? Vagy mi ez? Így elsőre a kapcsolati tőke, kapcsolat háló egy kicsit megfoghatatlan. Rengeteg cikket írtam róla, érdemes majd elolvasnod őket. Most a befektetés részéről beszélünk. Amit itt befektetsz, az egyrészt az idő, másrészt azok a költségek, amik kapcsolódnak a kapcsolati hálód növeléséhez, ápolásához. Például eseményekre járás (jegyár, útiköltség…), személyes találkozók (kávé, ebéd….). Az elmúlt időszakban saját magamon is tapasztaltam, hogy már 50-100 üzleti kapcsolat is több millió forintot tud hozni.

Az említett kapcsolatépítés cikkek: (több is van, de azokat belinkelve találod az alábbi cikkekben).

3. Vállalkozás:

Már tényleg el lehet indulni 0-ról és vállalkozást felépíteni. Főleg az első pontban alkalmazott tudás az, amivel ki tudod váltani a tőkebefektetést, vagyis a pénzt. És ugye itt jön be az, hogy folyamatosan építkezve, a tudásodat kamatoztatva a pénzt a saját céged termeli ki és növekszik. Nem véletlen, hogy A leggazdagabbak a legtöbb pénzüket, vagyonukat vállalkozásaikból szerzik (egy korábbi cikkem). Sőt egyre több a self made milliárdos, ami azt jelenti, hogy nem örökölt a vagyon, hanem saját maga teremtette azt meg.
Már cikk is van arról, hogy: Van egy jó ötleted, de se kezdő tőke, se kapcsolatok? Mihez kezdj? Kevés pénzből…
Tudod, a Minner tartalmakkal, vállalkozás ötletekkel, és oktatásokkal támogatja, hogy sikeresebb vállalkozó legyél. Sőt!

Jó helyen vagy! A Minner ezekben mind segít neked.

Tudás és vállalkozás: a cikkek segítenek növelni a rálátásodat különböző piacokra, amiknek köszönhetően adaptálni tudsz megoldásokat a saját vállalkozásodba. A vállalkozás ötletek új ihletet adnak számodra. A MinnerAkadémia kurzusaiból pedig online úgy tudsz tanulni, hogy a megszerzett tudást azonnal használni tudod.
Kapcsolatépítés: a rendezvényeinken, előadásokon tettre kész vállalkozók, üzletemberek vesznek részt. Eseményekről itt értesülsz (menüben is megtalálod). A Minner Extra Facebook csoportban pedig olyan közösség van, ahol szintén tudod építeni a kapcsolati hálódat.

fektess magadba!

Kapcsolódó cikk:

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!