20 ezer forintból 1 millió. Alacsony kockázat és nagy hozam. Ki találod mi ez a befektetés?

Nem bitcoin befektetés, sőt most még csak nem is részvényről van szó. Na, akkor mi lehet? Miközben írom ezt a cikket rájöttem, hogy nemcsak az a megoldás, amire először ki akartam hegyezni ezt a cikket, sőt miközben írtam a tartalmat rájöttem három is van, ami nagy profittal kecsegtet úgy, hogy alacsony kockázat párosul hozzá. Lássuk, mi az a három dolog, amivel elérhető ekkora, vagy még akár nagyobb hozam! Kérlek, olvasd végig, mert egyben lesz igazán értékelhető a tartalom!

A cikk mondanivalója és a következtetése összhangban, átfedésben van annak az ázsiai milliárdosnak a tanácsaival (receptjével), amiben bemutatja, hogy mi kell ahhoz, hogy 5 éven belül házad legyen (majd olvasd el).

Pár tízezer forintból több millió – ezt ismételve

Ezt azt is jelenti, hogyha több százezret költesz az alábbiakra, akkor több tízmilliót, sőt százmilliókat is elérhetsz.

0. Az idő: Kezdem azzal, amit általánosságban mindenki kamatoztatni tud. Ami a következő hármat összeköti az az idő. Mindenre rá kell szánnod az időt, hogy annak tényleg eredménye legyen. Akár pénzügyi befektetésről, akár a következő háromról legyen is szó.

  1. A tudás

Fura nem? Anno alig vártuk, hogy befejezzük az iskolát. És csak később jövünk rá, hogyha előrébb akarunk lépni a karrierünkben, vagy vállalkozásunkban, akkor bizony képeznünk kell magunkat. Igaz, komolyabb cégnél dolgozva, elküldenek minket képzésekre.
Egy tanítványom (MinnerAkadémia) mondta pár napja – ebből jött ez a cikk ötlet -, hogy

Döbbenetes látni, hogy milyen varázslat megy végbe. Megtanulsz valamit, alkalmazod és még több pénzed lesz.

Tudást szerezhetsz előadásokon, tanfolyamokon, vagy éppen könyvet, online tartalmakat olvasva. Új tudás, új ismeret is kell ahhoz, hogy valami újat tudj nyújtani. Hogy még exponenciálisabban nőjön a sikered. Ez mind igaz alkalmazotti-, és a vállalkozói létben is. Ha mindig ugyanazt csinálod mi változna? Maximum skálázni tudod az eredményt, de annak is van korlátja. Valami olyat kell csinálnod, amit eddig még nem. Ehhez viszont új ismeret kell.

Növeld online a tudásod a MinnerAkadémián! 5-50 000 Ft-os képzések az oldalon. Üzleti és technológiai képzések az oldalon. Kattints ide!

2. Kapcsolati tőke:

Itt mire költünk? Vagy mi ez? Így elsőre a kapcsolati tőke, kapcsolat háló egy kicsit megfoghatatlan. Rengeteg cikket írtam róla, érdemes majd elolvasnod őket. Most a befektetés részéről beszélünk. Amit itt befektetsz az egyrészt az idő, másrészt azok a költségek, amik kapcsolódnak a kapcsolati hálód növeléséhez, ápolásához. Például eseményekre járás (jegyár, útiköltség…), személyes találkozók (kávé, ebéd….). Az elmúlt időszakban saját magamon is tapasztaltam, hogy már 50-100 üzleti kapcsolat is több millió forintot tud hozni.

Az említett kapcsolatépítés cikkek: (több is van, de azokat belinkelve találod az alábbi cikkeben).

2. Vállalkozás:

Már tényleg el lehet indulni 0-ról és vállalkozás felépíteni. Főleg az első pontban alkalmazott tudás az, amivel ki tudod váltani a tőkebefektetést, vagyis a pénzt. És ugye itt jön be az, hogy folyamatosan építkezve a tudásodat kamatoztatva a pénzt a saját céged termeli ki és növekszik. Nem véletlen, hogy A leggazdagabbak a legtöbb pénzüket, vagyonukat vállalkozásaikból szerzik (egy korábbi cikkem). Sőt egyre több a self made milliárdos, ami azt jelenti, hogy nem örökölt a vagyon, hanem saját maga teremtette azt meg.
Tudod, a Minner tartalmakkal, vállalkozás ötletekkel, és oktatásokkal támogatja, hogy sikeresebb vállalkozó legyél. Sőt!

Jó helyen vagy! A Minner ezekben mind segít neked.

Tudás és vállalkozás: A cikkek segítenek növelni a rálátásodat különböző piacokra, amiknek köszönhetően adaptálni tudsz megoldásokat a saját vállalkozásodba. A vállalkozás ötletek új ihletet adnak számodra. A MinnerAkadémia kurzusaiból pedig online úgy tudsz tanulni, hogy a megszerzett tudást azonnal használni tudod.
Kapcsolatépítés: A rendezvényeinken, előadásokon tettre kész vállalkozók, üzletemberek vesznek részt. Eseményekről itt értesülsz (menüben is megtalálod). A Minner Extra Facebook csoportban pedig olyan közösség van, ahol szintén tudod építeni a kapcsolati hálódat.

fektess magadba!

Kapcsolódó cikk:

Üzleti képzések a MinnerAkadémián. Képezd magad most! Otthonról! Online! Kattints ide!