Kezdőlap Gazdaság és üzlet Startup 3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre

3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre

-

Egy érdekes startupot mutatok be nektek. A vállalat Gulyás Sára diplomamunkája alapján megálmodott cipőkből indult el. A vásárló így részt tud venni a cipő összeállításában, hiszen a vásárlás után ő fogja összerakni a lábbelit.A tervező a magyar bocskorból merítette az ötletét.
Több különböző színben is kapható lesz, így a bőr és a fűző színe is választható lesz a vásárlók számára, akik már a világ több pontjáról adták le előrendelésüket. Többen már ki is próbálták a terméket, és mindenki szerint kényelemes, könnyen hordható.  A cég elérte a megcélzott 17 ezer dollárt a Kickstarter crowfunding oldalon.

De beszéljen helyettünk a videó, amit a projektről készítettek:

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek