A FanDuel fantasy sport oldal kockázati tőkét kapott, nem is keveset

Ebben az évben pörögnek a fantasy sport weboldalak. Folyamatosan kapják a kockázati tőkét, egyre többen játszanak is velük. Ha csak a magyar vonalakat is nézzük, figyelemre méltó növekedés figyelhető meg.

Na de térjünk vissza a hírre. A FanDuel 70 millió dollár kockázati tőkét kapott. Nem is olyan régen még 11 millió dollár volt ez az összeg, tehát látszik a kockázati tőkések komoly potenciált látnak a cégben.

Lassan már úgy érzem, nincs olyan ötlet, amire ne adnának pénzt. Persze ez nem ilyen egyszerű, mivel ez a cég olyan partnereket tud felmutatni, mint a Yahoo, CBC, NBS, ESPN. Így a FanDuel az egyik legnagyobb fantasy sport oldal Amerikában, ebben az évben háromszorosára nőtt a bevétele, így 40 millió dollár folyt be a kasszába. Ez is oka, hogy a befektetők nagyon szeretik.

Bár a startup ötletekhez már hiába tesszük oda, már lehet lejátszott a meccs. De szerintem Európában is lehet még nagyot alkotni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!