A FanDuel fantasy sport oldal kockázati tőkét kapott, nem is keveset

Ebben az évben pörögnek a fantasy sport weboldalak. Folyamatosan kapják a kockázati tőkét, egyre többen játszanak is velük. Ha csak a magyar vonalakat is nézzük, figyelemre méltó növekedés figyelhető meg.

Na de térjünk vissza a hírre. A FanDuel 70 millió dollár kockázati tőkét kapott. Nem is olyan régen még 11 millió dollár volt ez az összeg, tehát látszik a kockázati tőkések komoly potenciált látnak a cégben.

Lassan már úgy érzem, nincs olyan ötlet, amire ne adnának pénzt. Persze ez nem ilyen egyszerű, mivel ez a cég olyan partnereket tud felmutatni, mint a Yahoo, CBC, NBS, ESPN. Így a FanDuel az egyik legnagyobb fantasy sport oldal Amerikában, ebben az évben háromszorosára nőtt a bevétele, így 40 millió dollár folyt be a kasszába. Ez is oka, hogy a befektetők nagyon szeretik.

Bár a startup ötletekhez már hiába tesszük oda, már lehet lejátszott a meccs. De szerintem Európában is lehet még nagyot alkotni.

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!