Kezdőlap Gazdaság és üzlet A Számlázz.hu meghívásos, ajánlásos marketing trükkje

A Számlázz.hu meghívásos, ajánlásos marketing trükkje

-

A napokban kaptam egy emailt arról, hogy egy hónappal díjmentesen meghosszabbították az előfizetésemet. Az emailben még benne volt, hogy egy másik cégnek ajánlottam a szolgáltatásukat és ezért hosszabbították meg. Először meglepődtem, mert hirtelen nem volt ismerős a cégnév, tudod a MinnerAkadémián automatikusan kiállítja a rendszer a számlát, így nem jegyzem meg azonnal a cégneveket, mert nem én állítom ki manuálisan. Kiküldeni ilyen cégnek nem küldtem ki ajánlást, így kutakodtam, hogy vajon hol és mire kattinthattak. Rájöttem! Így már érthető, hogyan sikerült elérni (vagyis ez is segített), hogy már 60 000-en használják a szolgáltatásukat, és számláznak az online rendszeren keresztül.

A számlázz.hu trükkje

Először is tudnod kell, hogy azért is érdekelt, mert a Számlázz,hu-nak tavaly volt egy kampánya Minneren. Gondoltam megnézem, nem ám valami összekeveredett, mert ők, mint rendes szponzor jelentek meg az oldalon. Nem, ott minden rendben volt, aztán rájöttem hol is kattinthattak. Eddig észre se vettem, hogy a kiküldött emailek alján ott van egy jó kis sales szöveg. Így néz ki (kép):

Hogyan működik?

Valaki megkapja a számlát, amit te emailben kiküldesz. A számla letöltés gomb alatt ott a felirat. És ha vállalkozó és még nem számlázz.hu ügyfél, vagy éppen nem a konkurenciát használja, akár érdekelheti is a Számlázz.hu. Ha ezen a linken keresztül regisztrál, vagyis előfizet a rendszerre, akkor a te előfizetésedet egy hónappal meghosszabbítják.

Számlázz.hu -s cikkek a Minneren: 

  1. Korlátlan számlakibocsátás, ráadásul ingyen? Ezt te is szeretni fogod!
  2. Eddig egyenként küldtél felszólítást, fizetési emlékeztetőt a nem fizető ügyfeleknek? Automatizáld ezt is!
  3. 5 lehetőség, amit számlák kiállítása során mindenképpen ki kell használnod
  4. Így nyerheted el a bizalmát a vevőidnek, ügyfeleidnek – Még a profitod is nőhet!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek