Bebukhatják a pénzüket, akik az egyik okosórára adtak pénzt az egyik közösségi finanszírozási oldalon

Legutóbb leírtuk miért is jó a közösségi finanszírozás. Véleményünk szerint jó is a közösségi finanszírozás, de persze mindennek vannak árnyoldalai. Így történhetett meg, hogy akik befizettek összesen 1,5 millió dollárt  (340 millió Ft) egy okosórára valószínűleg nem mostanában kapnak egy használható terméket. A Kreyos  olyan irreális ígéreteket tett, hogy az bejött az embereknek és folyamatosan tették bele a pénzt. Össze is gyűlt  a fent említett összeg. A cég bele is kezdett a fejlesztésben, de a szállítással is akadoznak, sőt akik megkapták már órájukat folyamatos hibákkal szembesülnek.

Az alábbi videón láthatjuk, hogy mit ígért a cég. Közben kiderült sok funkció nem is működik, az óra hamar lemerül szemben az ígérettel, hogy akár egy hétig is működik.

Ebből az látszik, hogy körültekintőnek kell lenni a közösségi finanszírozó kampányokkal. Jobban utána kell nézni, ki csinálja az adott terméket, van e már prototípus…. Mivel ilyenkor teljes egészében a másik szakértelmére bízzuk a tőkénket. És lehet a megvásárolt termék nem olyan lesz, amilyet elvárnánk, amit megígértek.

Érdemes megnézni ezt a videót, itt már egy aktív Kreyos használó mutatja be az okosóra hibáját.

Forrás: youtube

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!