Befektetőkereső show 2019. 1. rész: Periodbox, Onlinephotoorder, Virtuális kolléga

A Befektetőkereső show 2. évadának első videóanyagát láthatod itt. 12 csapat, vállalkozás mutatta be ötletét, ebből az első hármat láthatod most. Akár induló vállalkozóként, cégvezetőként vagy befektetőként is érdemes megnézned a videókat. Figyeld, hogy miként mutatják be ötletüket az indulók és a szakértők milyen kérdéseket tesznek fel, illetve az ötletgazdák arra mit reagálnak. Rengeteget lehet belőle tanulni!

Szeretnél valamelyik projektbe befektetni, vagy felvenni az ötletgazdákkal a kapcsolatot? Akkor írj az info@minner.hu emailcímre!

További 2019-es adások:


2018-as adások:

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!