Egy cég forradalmasítja az elemet! Nekem is kell ilyen.

Többször is írtunk már startup cégekről, olyanokról is, akik különböző közösségi finanszírozó oldalakról gyűjtik a pénzt, hogy legyárthassák az ötletüket, így mindenkinek előnyös üzlet születik. A Lightors startup csapat az elemet akarja forradalmasítani (Jajj de jól hangzik ugye?). Na, félre téve a marketinget tényleg egy jó ötletük támadt, méghozzá a számítógépről usb kábelen keresztül tölthető elem. Hatékony, olcsó, és még spórolsz is vele. Zseniális.

A tőlük megvásárolt elemeket 500 szor tölthetjük újra. 3 óra alatt feltöltődik egy elem. Az ár nem is annyira vészes, egy elem kb 1300 Ft-ra jön ki. A cég kiemeli a környezetbarát technológiát is, hiszen ezzel így kevesebb veszélyes hulladék keletkezik.

Környezetbarát elemek
Környezetbarát elemek

Nézd meg a videót, és ha akarsz belőle, mindenképpen indiegogo-n vedd meg, mert így olcsóbb lesz.

Egy régebbi cikkünkben is kiemeltük, hogy az akkumulátor piac jó célpont lehet kezdő vállalkozásoknak is, ebből látszik, hogy az elem piacra is ráfér a modernizálás.

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!