Egy cég forradalmasítja az elemet! Nekem is kell ilyen.

Többször is írtunk már startup cégekről, olyanokról is, akik különböző közösségi finanszírozó oldalakról gyűjtik a pénzt, hogy legyárthassák az ötletüket, így mindenkinek előnyös üzlet születik. A Lightors startup csapat az elemet akarja forradalmasítani (Jajj de jól hangzik ugye?). Na, félre téve a marketinget tényleg egy jó ötletük támadt, méghozzá a számítógépről usb kábelen keresztül tölthető elem. Hatékony, olcsó, és még spórolsz is vele. Zseniális.

A tőlük megvásárolt elemeket 500 szor tölthetjük újra. 3 óra alatt feltöltődik egy elem. Az ár nem is annyira vészes, egy elem kb 1300 Ft-ra jön ki. A cég kiemeli a környezetbarát technológiát is, hiszen ezzel így kevesebb veszélyes hulladék keletkezik.

Környezetbarát elemek
Környezetbarát elemek

Nézd meg a videót, és ha akarsz belőle, mindenképpen indiegogo-n vedd meg, mert így olcsóbb lesz.

Egy régebbi cikkünkben is kiemeltük, hogy az akkumulátor piac jó célpont lehet kezdő vállalkozásoknak is, ebből látszik, hogy az elem piacra is ráfér a modernizálás.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!