KezdőlapGazdaság és üzletStartupEgy újabb magyar találmány - ledes irányjelző karkötő bicikliseknek

Egy újabb magyar találmány – ledes irányjelző karkötő bicikliseknek

-

Most Hernádról származik az az ötlet, amivel világsikert szeretnénk elérni. A találmány neve Useeme, mindkét karra fel kell tenni az eszközt, és beépített mozgásérzékelő segítségével a kar kitartásával tudjuk jelezni kanyarodási szándékunkat. Nyirádi László ötlete tehát már célegyenesben, 200 teszpéldány már megvásárolható baráti áron az egyik közösségi finanszírozással foglalkozó portálon.

Augusztus 10-ig várják tehát az Indiegogo oldalon azokat, akik szeretnének kedvezményesen vásárolni a termékből. A hernádi csapattól megtudtuk , hogy az eszköz már 95%-ban készen áll a sorozat gyártásra. És egy jó hír nekünk, hazánkban ingyenes kiszállítást vállalnak. A következő profi videó teljes egészében szemlélteti a terméket.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek