Erre az appra izgulnak az amerikai befektetők

A Yik Yak applikáció tőkéjét 10 millió dollárra emelték. Ezek a kockázati tőkések emelték meg a betett tőkét: DCM, Azure Capital Markets, Renren Lianhe Holdings és Tim Draper.

Az applikáció 2,5 kilométeren belül látja mindenki, mit írnak ki névtelenül az egyes felhasználók. Hamar rájöttek, hogy általában iskolákban, egyetemeken lehet a legjobban használni. Még úgy is érdekli a befektetőket, hogy kiderült sok középiskolában már tiltva van az applikáció, mivel sok diák nem tudta kezelni az egyes esetekben sértő tartalmakat. A befektetők így is rövid időn belül felemelték a tőkét, 7 hónapja indult el az app.

Nézd meg a startup ötletek részt, biztosan találsz hasznos ötletet.

Forrás: businessinsider

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!