Erre az appra izgulnak az amerikai befektetők

A Yik Yak applikáció tőkéjét 10 millió dollárra emelték. Ezek a kockázati tőkések emelték meg a betett tőkét: DCM, Azure Capital Markets, Renren Lianhe Holdings és Tim Draper.

Az applikáció 2,5 kilométeren belül látja mindenki, mit írnak ki névtelenül az egyes felhasználók. Hamar rájöttek, hogy általában iskolákban, egyetemeken lehet a legjobban használni. Még úgy is érdekli a befektetőket, hogy kiderült sok középiskolában már tiltva van az applikáció, mivel sok diák nem tudta kezelni az egyes esetekben sértő tartalmakat. A befektetők így is rövid időn belül felemelték a tőkét, 7 hónapja indult el az app.

Nézd meg a startup ötletek részt, biztosan találsz hasznos ötletet.

Forrás: businessinsider

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!