És itt van az okos hűtőtáska, már 3 milliárd Ft-ot gyűjtöttek össze

Igaz, a Coolest hűtőtáskájára nem teljesen mondhatjuk azt, hogy okosított. Egy nagyon extra eleme van, az hogy wifi van benne. De a többi, amit tud az is  már valami. Még usb töltővel is ellátták, tehát a mobilunkat, tabeltünket tudjuk tölteni vele. Egy közösségi finanszírozó oldalon gyűjtöttek pénzt a megvalósításra, és persze így szereztek vevőt is. 2951 millió forintot sikerült így összegyűjteni. Ezt a pénzt a gyártáshoz használják fel, és ezután küldik ki a vevőknek.

A 60 ezer ember közül sokan tehát nemsokára várhatják a kész hűtőtáskát, amiért kb. 50 ezer Ft-ot fizettek. Igen kicsit drága, igaz nagyon praktikus dolgok vannak benne.

A videót érdemes megnézni, jó kis fejlesztés.

Nézd meg a következő cikkeket is:

Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek
Így gyűjts össze 130 millió forintot a startupodra
15 éves még csak, és már startupot alapított
3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre
A szegedi startup: Controleo, az okos kapcsoló

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!