És itt van az okos hűtőtáska, már 3 milliárd Ft-ot gyűjtöttek össze

Igaz, a Coolest hűtőtáskájára nem teljesen mondhatjuk azt, hogy okosított. Egy nagyon extra eleme van, az hogy wifi van benne. De a többi, amit tud az is  már valami. Még usb töltővel is ellátták, tehát a mobilunkat, tabeltünket tudjuk tölteni vele. Egy közösségi finanszírozó oldalon gyűjtöttek pénzt a megvalósításra, és persze így szereztek vevőt is. 2951 millió forintot sikerült így összegyűjteni. Ezt a pénzt a gyártáshoz használják fel, és ezután küldik ki a vevőknek.

A 60 ezer ember közül sokan tehát nemsokára várhatják a kész hűtőtáskát, amiért kb. 50 ezer Ft-ot fizettek. Igen kicsit drága, igaz nagyon praktikus dolgok vannak benne.

A videót érdemes megnézni, jó kis fejlesztés.

Nézd meg a következő cikkeket is:

Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek
Így gyűjts össze 130 millió forintot a startupodra
15 éves még csak, és már startupot alapított
3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre
A szegedi startup: Controleo, az okos kapcsoló

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!