KezdőlapGazdaság és üzletStartupÍgy gyűjts 130 millió forintot a startupodra

Így gyűjts 130 millió forintot a startupodra

-

Nagyon kevés olyan projekt van, ami a közösségi finanszírozás után is életképes marad. Igazából ez a finanszírozási mód arra jó, hogy a felhasználók valamilyen kedvezménnyel hozzájussanak az adott termékhez, míg a startupos pedig vevőt szerezzen egyből. A Blink egy jól összeállított termék. Mindenkinek jól jönne egy olyan eszköz, amivel tudja figyelni az lakását, amikor nyaral, üzleti úton van, vagy dolgozik. Általában ezek nagyon drága eszközök.

És akkor jön a Blink, egyszeri díj ellenében adnak egy eszközt, és mellé egy applikációt a mobilra, amivel könnyedén nyomon tudjuk követni mi is történik a lakásban. 69 dollárért (15 800 Ft) megéri egy ilyen eszköz.  Az ötlet a Kickstarter oldalon várja a jelentkezőket, akik kedvezményesen hozzá akarnak jutni a termékhez. És már jól is sikerült a kampányuk, kb 50 milliót akartak összegyűjteni, de már több mint 130 millió Ft-ot sikerült. És ez szeptemberig még nőni fog.

Nos, egy hasonló jó kampányt kéne valami jó magyar startupnak is, és ebből már könnyű céget létrehozni. A Blink mögött viszont komoly munka van, és biztosan sok éves fejlesztésről beszélünk. Nem olyan egyszerű meggyőzni ennyi embert, hogy támogasson minket.

Nézd meg videóban a terméket:

Nézd meg a következő cikkeket is:

Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek
Sokan írtak már külföldön is a Deska Boardról
15 éves még csak, és már startupot alapított
3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre
A szegedi startup: Controleo, az okos kapcsoló

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek