Két “magyar” cég találkozása: Docler Holding (LiveJasmin) és Teqball. Gattyán cége felkarolta a Teqballt?

Borsányi Gábor és Huszár Viktor találmánya a Teqball egyre népszerűbb szerte a világban. Ehhez hozzájárult az is, hogy Ronaldinho lett a nagykövetük. A játék lényegében a pingpong és a lábtengó keveréke (videó a szöveg után). Szerintem nem kell sokat találgatnod, hogy mi köze Gattyán György cégének a Teqballhoz.

A Docler Holding befektetett a startupba. Ami a két feltalálónak is hasznos, mert nem csak egyszerű tőkét kapott, hanem ezzel együtt megfelelő kapcsolatokat is, továbbá üzletépítési know howt (okos tőkét). A Docler is jól jár, mert teljesen más iparágba lép be. A találmányt egyre több labdarúgó klub is használja edzésein, mert fejleszti a játékosok labdakezelési technikáját. A cél az, hogy olimpiai sportággá váljon.

Friss információ: 2017. 12. 12. Már több ezer darabot eladtak a Teqball asztalból. Gattyán György a Forbesnak azt nyilatkozta, hogy akár több ezer darabot is el tudnának adni most, de ők a legjobbat akarják eladni, így még fejlesztik. Már több mint 1000-et eladtak.

Nézd meg a játékról a videót!

Forrás: MNO

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!