Kezdő vállalkozó AI pályázat GreenLine Clean franchise lehetőséggel – GreenLine Clean X Minner pályázat

Dátum

Megosztás

AI versenyt hirdet a Minner és a GreenLine Clean. Jobban tudnád csinálni a marketinget, mint bárki más? Képes lennél vállalkozói szemmel felfuttatni egy autómosót? Ne csak fejben légy vállalkozó, hanem tedd meg az első lépést céljaid eléréséért, és ki tudja, lehet hamarosan saját autómosó franchise-od is lesz! A feladat a GreenLine Clean autómosó hálózathoz kapcsolódik és a pályázat közben olyan dolgokat fogsz csinálni, amit majd a leendő vállalkozásodnál is kell. Természetesen nem kell félni, bárki meg tudja valósítani a feladatokat. Először bemutatjuk a céget, akihez kapcsolódik a feladat, majd jön az, hogy milyen pályázatot kell beküldeni és természetesen a nyereményekről is szó esik.

Mit kell tudni a GreenLine Cleanről? 

A GreenLine Clean innovatív, környezettudatos nanotechnológiát alkalmazó, franchise autómosó hálózat, amely számos magyarországi helyszín mellett már több külföldi országban is elérhető. 

A GreenLine-ról bővebben az alábbi linkeken tájékozódhatsz: 

A franchise előnye

A vállalkozás indítást gyorsítja fel, könnyíti meg az, ha franchise-ként indítjuk el a vállalkozásunkat, és mivel kész rendszert kapunk, könnyebben is vesszük azokat az akadályokat, amikkel szembetalálkozunk a vállalkozásunk kezdetekor.

A magyar alapítású GreenLine Clean már ismert márka az autósok körében, sőt hazai franchise autókozmetikai vállalkozások mellett nemzetközi piacon is bizonyított (pl. Németország, Ausztria). Néhány millió forint ráfordítással már elindíthatod a saját autómosó szolgáltatásod, akár egy hónapon belül úgy, hogy ebben a franchise jog és a hozzá tartozó “know-how” díja is benne van gyakorlati és elméleti oktatásokkal, sőt eszközök és sok minden más (weboldal, időpontfoglaló rendszer, saját applikáció, marketing, grafikák, digitalizáció, stb.).

A Greenline Clean franchise

 GreenLine Clean autómosók előnyei röviden:

 • Környezettudatos, fenntartható technológia (nanotechnológia)
 • Elégedett ügyfelek folyamatosan növekvő száma
 • Szolgáltatások széles spektruma (külső-belső mosástól egészen a polírozásig)
 • Egyszerű infrastrukturális elvárások (nincs szükség például vezetékes vízrendszer kiépítésére)
 • Nincs szükség hatalmas beruházásokra, építkezésekre – alacsony beruházási érték
 • 99.9%-ban biológiailag lebomló tisztítószerek
 • Az innovatív nanotechnológia
 • Kedvező ár-érték arány
 • Ügyfélbarát szolgáltatás: kényelmes és időhatékony a kliensek számára

Pályázat menete

Nem kell mást tenned, mint az alább részletezett feladatokat kimásolni és az instrukciók alapján megválaszolni egy szöveges dokumentumban és azt részünkre elküldeni a hello@minner.hu-ra. Erre a pályázati határidőig bármikor lehetőséged van és nem kerül előrébb az, aki előbb beküldi.

A pályázatod úgy kell elkészítened, mintha már a saját, meglévő franchise-odat reklámoznád. 

Beküldési határidő:  szeptember 17. Vasárnap (meghosszabbítottuk, akkor már ott legyen a hétvége).

Ki vehet részt a versenyen? Sikeres pályázatnak akkor tekinthető egy beküldés, ha mindegyik kérdésre érkezett válasz a feladatban megadott mennyiségben, terjedelemben. A versenyen bárki részt vehet, aki a feladatokat megoldja és határidőig elküldi nekünk, akár már vállalkozó, akár még nem. Bátran részt vehet az is, aki egyébként nem tervez autómosót nyitni, de nem árt, ha van benned érdeklődés iránta, hiszen a verseny nyereménye egy kedvezményes franchise-nyitás a GreenLine Cleannél.

Eredményhirdetés: szeptember 25.

A nyerteseket a szeptember 25-én megjelenő Minner Híszemle podcast adásban fogjuk kihirdetni, az első három helyezettel e-mailben felvesszük a kapcsolatot.

Elbírálás és nyeremények

A zsűri: A beküldött pályázatokat a Minner munkatársai (Mándó Milán, Nyiri Donát, Sólyom Eszter) és a GreenLineClean képviselője fogja értékelni, a válaszokat pontozni és az első három helyezettet kiválasztani szakmai szempontok alapján. Már van tapasztaltunk ilyen projektek értékelésében, például, amikor marketing kampánykészítés hackathont szerveztünk. És persze mi vagyunk a Minner csapata, nap mint nap vállalkozókkal dolgozunk.

Nyeremények:

1. helyezett: jelentős kedvezménnyel, 80% kedvezménnyel vásárolhat franchise jogot a GreenLine Clean-től saját autómosójának megnyitásához, továbbá az alábbi Minner képzésekhez kap teljeskörű hozzáférést: 

2. helyezett 50% kedvezménnyel vásárolhat franchise jogot a GreenLine Clean-től saját autómosójának megnyitásához, továbbá az alábbi Minner képzésekhez kap teljeskörű hozzáférést: 

3. helyzett 30% kedvezménnyel vásárolhat franchise jogot a GreenLine Clean-től saját autómosójának megnyitásához, továbbá az alábbi Minner képzésekhez kap teljeskörű hozzáférést: 

Minden résztvevőnek, aki értékelhető pályázatot küld be (szeretnék elérni, hogy ne csak összecsapd a pályázatot), felajánlunk egy-egy GreenLine Clean autómosást. 

Eredményhirdetés:

A pályázat 

Az alábbiakat gyűjtsd össze egy szöveges dokumentumba (Word, Google Doc, PDF…) és küldd el nekünk a hello@minner.hu e-mail címre:

Adatok, amelyek mindenképpen kellenek: Név, e-mail cím, telefonszám – ez is legyen a dokumentumban, és pontosan írd le, mert ezek alapján fogjuk a győzteseket értesíteni!

Instrukció a válaszok megírásához: 

Milyen válaszokat adj? Képzeld bele magad a helyzetbe, hogy egy saját autómosód van, és ez alapján minél részletesebben, kreatívabban próbáld megválaszolni a kérdéseket! Nem kell regényt írni, de bátran fejtsd ki a megoldásod. Ne feledd, nem látunk a fejedbe és nem tudunk majd visszakérdezni, csak a doksit fogjuk elolvasni, ezért úgy fogalmazz, hogy egyértelmű legyen válasz!

Hogyan használd az AI-t a pályázat során? Figyeld a Minnert, hamarosan érkezik cikk olyan AI eszközökről, amik direkt segíthetnek a pályázat megoldásában (és a vállalkozásod marketingjében). De addig is, a kérdések megoldásához bármilyen AI eszközt használhatsz. Például, ha Facebook hirdetéssel reklámoznád az autómosód, akkor kérhetsz segítséged a ChatGPT-től hogy hogyan fogalmazd meg a hirdetést. Ez nem azt jelenti, hogy a feladatokat válaszoltasd meg AI-val! Hanem mintha a fiktív vállalkozásod marketingjét csinálnád, úgy hívd segítségül a mesterséges intelligencia eszközöket.

Az említett cikk, ami segíthet: Így használd az AI-t a marketingedben! Tiktok videó ötlet, forgatókönyv

Feladatok:

Képzeld el, hogy Greenline Clean franchise vállalkozást indítasz. A kérdések megválaszolásában a saját ötleteid mellett hívj segítségül különböző AI eszközöket (a Minneren is olvashatsz ilyenekről)!

 1. Végezz piackutatást! A fogyasztó milyen esetekben kereshet fel autómosót? Milyen célokkal, pl eső után…? Gyűjts össze 7 példát, amilyen céllal valaki autómosóba mehet.
 2. Írj 5 poszt ötletet a Facebookra, amivel felkelthetnéd az emberek érdeklődését az üzleted iránt!
 3. Milyen szlogennel reklámoznád a vállalkozásodat? 
 4. Megismerve a GreenLine Clean-t, írj 3 változatot Google hirdetésre. Lenti képen látod, hogy mit tartalmaz a Google hirdetés – egy 5-10 szavas címsort és egy 2 mondatos leírást várunk hirdetésenként. A te vállalkozásodat, te franchise-odat hirdeted, legyél akár Fóton vagy Nagykanizsán.
 5. Készíts egy mémet, amit posztolhatnál a GreenLine Clean autómosód Facebookjára! Használhatsz Supermeme-et (AI) vagy megvalósíthatod a saját ötletedet IMGFlip meme generátorral.
 6. +1: Írd le, hogyan használtad a mesterséges intelligenciát a kérdések megválaszolására. (Milyen eszközöket használtál, mire, milyen prompttal… és a többi, amit meg akarsz velünk osztani!)

Segítség kell? Itt egy izgalmas példa, ami javíthatja az AI eredményeket és így jobb és gyorsabb válaszokat szedsz ki például a ChatGPT-ből: Használjuk az AI-t a marketingünkben. Tiktok videó ötlet, forgatókönyv

A pályázatokat a kérdésekre adott válaszokkal egy szöveges dokumentumban várjuk a hello@minner.hu-ra. 

Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató itt.

Cikkek, amelyek segítségedre lehetnek a pályázatban:

A fő segítség: Használjuk az AI-t a marketingünkben. Tiktok videó ötlet, forgatókönyv

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!