Legnépszerűbb üzleti podcast adások: 4 órás munkahét, kínai import, bérgyártás…

Dátum

Megosztás

Garantált üzleti pörgés! Olyan témákról beszélgetünk, amit máshol nemigen hallhatsz! Már 33 üzleti témájú podcast adás készült el a Minner által. Több tízezerszer hallgattátok már meg ezeket a hanganyagokat. Most összegyűjtöttem az 5 legnépszerűbbet. Természetesen a többit is hallgasd meg!

DE először is, hogy mit kapsz és hol éred el az összes podcastot:

Hogyan lehet jobban csinálni? Vállalkozás, üzlet, marketing, kereskedelem, üzleti modellek. Erről kaphatsz kézzelfogható, azonnal használható tudást, információkat, statisztikát. Mert imádjuk a számokat, példákat, esettanulmányokat!

A legnépszerűbb Minner Podcastok

#2 – A milliárdosok sikerének titka, hogyan és min gondolkodnak ők?

Nem véletlen, hogy ez a podcast az egyik legnépszerűbb, több mint 30 000-es hallgatottsággal. Arról szól, ami tényleg érdekelhet mindenkit, nem csak vállalkozókat. Plusz kiegészítő cikk a podcast adáshoz: A milliárdosok napi 1 órát foglalkoznak ezzel, és szerintük ez a sikerük egyik kulcsa

A podcast: Spotify-on, vagy Apple Podcast-ben, vagy itt beágyazott lejátszón:

#3 – 4 órás munkahét – Neked is sikerülhet?

Ki ne akarná, hogy csak 4 óra legyen egy héten a munkaideje. A 4 órás munkahét című könyvet vesézem ki, abból emelek ki részeket. Imádjátok, szóval neked is meg kell hallgatnod, a rövid adásban is rengeteg hasznos anyagot találsz. Plusz linkek a podcast alatt.

A podcast: Spotify-on, vagy Apple Podcastban, vagy itt beágyazott lejátszón:

4 órás munkahét cikkek, anyagok:

#16 – Kínai import a gyakorlatban, példákkal, érthetően

A kínai import bár először egyszerűnek tűnik, de az első importos kapcsolatfelvétel után már látjuk, hogy nem sétagalopp. Ez jó is egyben, mert aki igazán ráfekszik, piaci előnyhöz juthat. Csépe Gáborral beszélgettünk a kínai import lehetőségekről, nehézségekről. Ő már több mint 6 éve foglalkozik kínai importtal, vagyis Kínában gyártott termékek behozatalával. Sőt, saját márkás termékeket gyárttat az ázsiai országban, és itthon, továbbá Európában értékesíti. A podcasthoz kapcsolódó cikkek a Minneren itt, sok-sok kínai import anyag.

A podcast: Spotify-on, Apple Podcast-ban, vagy itt beágyazott lejátszón:

#19 – Ilyen egy bérgyártással készülő termék indulása

Nem kell saját gyár ahhoz, hogy legyen saját terméked. Gondolkodj a bérgyártáson! Ez a podcast segít jobban megérteni, hogy működnek a bérgyártók, miért érdemes ebben gondolkodnod, hogy néz ki a termék engedélyeztetés. Háromfai Balázs volt a vendégem még tavaly nyáron és azóta elindította sajátmárkás mosószerét és igazán berobbant.
A podcast után olvasd majd el a beszámolóját itt: Így áll most a tisztítószer vállalkozásom, amit néhány hónapja indítottam
+ Itt pedig egy-két bérgyártó (hamarosan frissülni is fog): Bérgyártás: úgy is lehet sajátmárkás terméked, hogy más gyártja.

A podcast: Spotify-on, Apple Podcast-ben, vagy itt beágyazott lejátszón:

#33. A tőzsde újra zuhanhat a növekvő munkanélküliség miatt. Nem most kell Tesla részvényt venni

Ez most az új feltörekvő téma, néhány nap alatt már 1000 hallgatottságig jutott, azért is tettem ide, mert rövid idő alatt a top listába fog kerülni. Forró téma most 2020-ban. A podcastban említett ábrák itt: A tőzsde újra zuhanhat a növekvő munkanélküliség miatt. Nem most kell Tesla részvényt venni…

A podcast (Spotify-on itt, Apple Podcast-ben itt, vagy beágyazott lejátszó:)

További adások itt Minner.hu/podcast

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!