Light Phone, arra az esetre, ha kikapcsolnád az online életed, okosmobilod

Egy új startup szinte vissza butítja az okosmobilodat. A Light Phone-ban Nincsenek appok, nincs nagy kijelző, csak hívás és te. De egy külön készülék. 20 napig bírja.  A készülék ára 100 dollár (27 000 Ft). Máris sok az érdeklődő. Közösségi finanszírozó kampányukra már 246 ezer dollár gyűlt össze (több mint 66 millió forint). Így hamar be tudják indítani vállalkozásukat, és a mobil legyártását. (videó a szöveg alatt.) A felhasználóknak a dizájn is nagyon tetszik, illetve, hogy szinte akkora, mint egy bankkártya.

A készülék kiötlői, Joe Hollier és Kaiwei Tang a Google New York-i startup inkubátorában fejlesztették ki ezt az ötletet. (A Google több kezdő vállalkozást támogat, megadja feltételeket a fejlesztésekhez, munkához, kapcsolatokat….)

Nézd meg a videójukat, majd a videó alatt a készülék specifikációját.

lightphone

Forrás: KickstarterTechcrunch, 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!