Melyiket választod? Induló vállalkozásodnak több százezer forintért egy weboldal vagy 100 000 forint alatt?

Naná, hogy az olcsóbbat? Bár a következő gondolatod, hogy a drágább biztosan jobb is. Ez valamikor jó is lehet, a minőséget meg kell fizetni, de egy későbbi fázisában a vállalkozásodnak. Ráérsz majd akkor, amikor keresel pénzt már a vállalkozásoddal. Amikor egy új vállalkozást elindítasz akkor kockázatot vállalsz? Igen! Ezt a kockázatot érdemes mérsékelni, és nem azonnal fejest ugrani a mély vízbe! Egyik ilyen kockázati tényező, ha valamilyen online vállalkozást indítasz, és az ahhoz tartozó bonyolultabb weboldal. Tudom mik lesznek még a kifogásaid, ellen érveid, arra is választ kapsz. Először nézd meg ezt az üzenet váltást!

Egy olvasói, leendő vállalkozó, aki hasonló szituációban lehet mint te

Az egyik Minner ötletet valósítja meg akivel chateltem, ezért is hagytam bent az ötletet a chat beszélgetésben (egy-két dolgot, kivágtam, tudod titkok).

“Én a legjobbal akarok indulni! DE így biztosan azt adom?”

Persze az olcsóbb tűnhet úgy, hogy kevesebbet adsz a felhasználóknak majd. De csak te tudod majd mi lesz a projektedben a legjobb. Az érdeklődőid így is a legjobbat fogják kapni. Olyan egyébként sem lesz, hogy kész lesz a weboldalad, mindig kell fejleszteni.
Sőt többször hangoztatni szoktam, hogy még előnyös is az, ha folyamatosan kapják meg a fejlesztéseket, mert ezzel:

  • eléred, hogy trendinek lássák a vállalkozásodat
  • marketingben igazi előny, hogy tudsz újdonságra kampányokat készíteni
  • spórolsz is, mert nem kell annyit fejlesztésre költened
  • a felhasználók jobban átlátják a weboldaladat, applikációdat, könnyebben tudják használni

Kapcsolódó cikkek:

Fotó: Envato License

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás