Minden weboldal elkészíthető WordPressben – podcast

Dátum

Megosztás

Nincs olyan funkció, ami ne lenne már leprogramozva és néhány kattintással beintegrálható egy weboldalba. A webfejlesztők munkája átalakulóban, ezt már jó páran felismerték. Ne költs több millió a weboldaladra! Hidd el, van olyan minőségű az adott webfejlesztés WordPressben is, mintha egy egyedi fejlesztő csinálná. És utóbbira is szükséged lesz, mert ő állítja be a WordPresst. Mit jelent ez egy cégnek, leendő vállalkozásnak? Minden könnyebb, jobb és olcsóbb lett.

Hallgasd meg a podcastot!

A hanganyag leirata, hogyha nem tudsz éppen hallgatni (rövid verzió, érdemes utána meghallgatni).

Egy kihívást hirdetek. Bátran mondj bármilyen funkciót, én 99% biztosan megtalálom azt a WordPressben. És itt jön a lényeg, ezeket néhány gombnyomással hozzá lehet adni a weboldalhoz. Legyen az egy fizetési megoldás, egy felhasználó kezelési funkció, pontgyűjtő a weboldalra (felhasználóknak), fórum, foglalási rendszer… és még sorolhatnám. Akár pár gombnyomással hozzá tudunk adni egy új funkciót a weboldalunkhoz, ha WordPressünk van.

Egyedi fejlesztés vs WordPress (WP)
Egy érdekes tendenciára lettem figyelmes. A webesek is kezdenek rájönni, hogy érdemes a WordPressre épülő weboldalakat építeni, az ügyfélnek is jobb, mint egy „összetákolt” egyedi fejlesztés. Igen azért írtam összetákoltat, mert hiába jó egy programozó, nem tud jobb lenni, mint egy több ezer ember által fejlesztett WP. A szoftverfejlesztő iparágban is már átalakul a fejlesztés, rengeteg mindent algoritmusok meg tudnak oldani, ennek oka ugyanaz, mint a WordPressnél, már le vannak programozva az egyes funkciók. A webfejlesztők munkája nem tűnik el, mert ettől még lehet WP-hez is egyedi fejlesztést csinálni, Minnernél is van (én is azt használom).

Itt van például egy autókereskedő ügyfelem. Kerestünk neki websablont és egyszer csak mutatom neki, hogy nézd, 17 000 Ft-ba kerül egy olyan WordPress sablon, amiben még az autókat is fel tudod tölteni, és még speciális kereső is van hozzá. A felhasználók tudnak szűrni, keresni az autói között.

Egyik ügyfelem nyomdai szolgáltatásokat értékesít online. A canva.com-hoz hasonló oldalt csinál néhány tízezer forintért, amit lefejleszteni nulláról 2-5 milliójába is került volna. Nos, csináltak egy olyan grafikus kiadvány készítőt, amivel sablonokból, vagy saját anyagból tudunk készíteni szórólapot, leporellót, egyéb nyomdai anyagot és ők elkészítik a nyomdában és küldik nekünk.

További podcastok itt! 

Kapcsolódó cikkek:

Fotó: Fikret tozak / Unsplash

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!