Most milyen online vállalkozásba vágnék bele? Top online vállalkozási ötletek 2019

Legjobb vállalkozási ötletek
Vállalkozás ötletek kevés pénzből

Legjobb online vállalkozás ötletek, melyik lenne jó választás? Mibe érdemes most belevágni? Annyiszor tettetek fel ilyen kérdést, persze az is igaz, hogy a Minner közel 200 vállalkozás ötlete közül nehéz választani. Pedig ilyenkor előszeretettel mondanám azt, hogy: hééé hát ott a lista, pont azért írom, hogy ezek közül lehet választani! Na, de engedek a nyomásnak, elvégre az olvasó az első, szóval kiemeltem azt a 3 online vállalkozási ötletet, amibe 2019-ben érdemes belevágni.

Figyelem! Ezek az online vállalkozási ötletek itt, de van egy vegyes lista 2019-es üzleti trendekről, ötletekről, amit itt találsz meg. 

Nehéz kiválasztani olyan területeket, amikhez ne kellene szakmai tudás. Ezért ha olyat is látsz, amihez tanulni kell, ne ijedj meg! Gondolj bele, hogy annyi választ el a sikertől! Én mindig azt mondom, hogy minél nagyobb a belépési küszöb (pénz, vagy tudás kell hozzá), annál kevesebb a versenytárs, annál könnyebb vevőt szerezni. 

Webshop indítás – na nem úgy, ahogy te gondolod!

Még mindig van lehetőség a webshop piacban, de érdemes vagy specializálódni, vagy valamilyen egyedi üzleti modellt alkalmazni. Ilyen például a Minneren már többször említett előfizetéses webshopok. Tehát több hónapra előfizetnek nálad a felhasználók.
Ezek közül hármat emelnék ki:

WordPress / egyéb weboldal biztonsági mentés, helyreállítás – ebből később IT biztonsági cég

Ez szabadúszó vállalkozásnak is elindítható, majd utána fel kell fejleszteni cégként. Tudod, lebutítjuk a vállalkozás ötletet.  Több ezer magyar weboldalt törnek fel nap mint nap (mármint amik egyébként is termelnek pénzt, most csak azokra gondolok). Ezek jó része WordPress weboldalmotor-on van. Igazából mindegy is, mert hasonló elven működik a legtöbb. Szóval érdemes megtanulni a WordPress-t átólzig, és a weboldalak működését is. Először több száz órádba kerül, míg elsajátítod, majd még bele kell jönnöd, de jó tutoriálok vannak, leírások. A szolgáltatásod feltört weboldalak helyreállítása, biztonsági mentések ütemezése, beállítása. A célod legyen, hogy automatizáld.
Extra tipp: Meg tudod nézni melyik weboldalak WordPress-esek, sőt ajánlom azt is, hogy kutasd a WordPresses motoron működő webshopokat, mert nekik 1-2 nap kiesés is gond lehet. Aztán, mikor belejössz a következő lépés ez az ötlet: 56. üzleti ötlet: Vállalati James Bond, etikus hacker, biztonsági szakértő

Időseknek szóló webshop, vagy egyéb weboldal, gyűjtő oldal

2050-re 8-szor több 100 éves lesz, mint most. Akkor gondolj bele, hogy az átlagéletkor szintén növekszik. Kevés webshop jött még létre arra, hogy kiszolgálja a nyugdíjasokat, időseket pedig a nyugati országokhoz képest magasabb a hazai idősek körében a közösségi oldalak használata. Az ötlet magáért beszél, időseknek webshop. Itt olvashatsz róla (149. üzleti ötlet) bővebben! + a 2018-as üzleti trendekben is írtam erről, azt pedig ide kattintva éred el. 

Ha további ötletekre vadászol, akkor kattints ide! 

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás