KezdőlapGazdaság és üzletStartupNemsokára megvásárolható a McFly légdeszka

Nemsokára megvásárolható a McFly légdeszka

-

A Kickstarter közösségi finanszírozó oldalon kezdték el gyűjteni a tőkét a Vissza a jövőbe filmből is ismert légdeszkára. A Hendo a lebegéshez egy speciális mágneses mezőt hoz létre, majd így lebeg körülbelül 2,54 cm magasan a föld felett. 140 kg-ot is elbír, sőt akár két embert is, 15 percig lehet jelenleg így lebegni vele.  A technológiát persze nem csak a filmből ismert szórakozásra lehet majd használni, hanem például raktárakban nagyobb súlyok mozgatásához…

A projektre folyamatosan kapják a támogatást, már 50 millió Ft-nál is több gyűlt össze.
Aki vásárlásban gondolkodik, neki érdemes megvárni a projekt végét, és a további fejlesztések után megvenni.

Itt egy videó a légdeszkáról:

Hasonló cikkek:
És itt van az okos hűtőtáska, már 3 milliárdot gyűjtöttek össze
Okosóra újra gondolva
Óvszer a borra, ötletes és hasznos

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek