KezdőlapGazdaság és üzletStartupÓvszer a borra, ötletes és hasznos

Óvszer a borra, ötletes és hasznos

-

Laura Barlettnek támadt egy ötlete, mikor haza felé tartott egy vacsoráról. Egy bort akart hazavinni, de már meg volt kezdve, a dugót nem találta így húzott rá egy gumit. Egyből jött is az ötlet az új vállalkozásához, hogy az ilyen esetekre jó lenne egy steril gumi, vagy ha másképpen hívjuk, óvszer.

2014 januárjában pedig a fia Mitchell Strahan feltette az ötletüket egy közösségi finanszírozó oldalra, ahol pénzt gyűjtöttek a legyártására. És a megcélzott 1,6 millió helyett 2 millió forint gyűlt össze, amivel már el is tudták kezdeni a munkát. A termékük neve WineCondom lett, aminek a csomagolása hasonlít az óvszerhez.

Ezután a humor oldalát kihasználva facebook kampányba kezdtek, aminek jó eredményei is lettek. Ebből az egyszerű ötletből lehet össze is hoznak pár dollárt. Amennyiben belegondolunk, a már felbontott boros üveget se tartogatjuk sokáig, általában 1 héten belül elfogyasztjuk, szóval maga az ötlet nekem tetszik.

Nézd meg a többi már működő startup ötlete is, biztos találsz érdekeset:
Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek
Sokan írtak már külföldön is a Deska Boardról
15 éves még csak, és már startupot alapított
3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre
A szegedi startup: Controleo, az okos kapcsoló

Forrás: kickstarter, cnnmoney

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek