Óvszer a borra, ötletes és hasznos

Laura Barlettnek támadt egy ötlete, mikor haza felé tartott egy vacsoráról. Egy bort akart hazavinni, de már meg volt kezdve, a dugót nem találta így húzott rá egy gumit. Egyből jött is az ötlet az új vállalkozásához, hogy az ilyen esetekre jó lenne egy steril gumi, vagy ha másképpen hívjuk, óvszer.

2014 januárjában pedig a fia Mitchell Strahan feltette az ötletüket egy közösségi finanszírozó oldalra, ahol pénzt gyűjtöttek a legyártására. És a megcélzott 1,6 millió helyett 2 millió forint gyűlt össze, amivel már el is tudták kezdeni a munkát. A termékük neve WineCondom lett, aminek a csomagolása hasonlít az óvszerhez.

Ezután a humor oldalát kihasználva facebook kampányba kezdtek, aminek jó eredményei is lettek. Ebből az egyszerű ötletből lehet össze is hoznak pár dollárt. Amennyiben belegondolunk, a már felbontott boros üveget se tartogatjuk sokáig, általában 1 héten belül elfogyasztjuk, szóval maga az ötlet nekem tetszik.

Nézd meg a többi már működő startup ötlete is, biztos találsz érdekeset:
Egy újabb magyar találmány, ledes irányjelző karkötő bicikliseknek
Sokan írtak már külföldön is a Deska Boardról
15 éves még csak, és már startupot alapított
3,7 millió Ft gyűlt már össze a dizájner cipőre
A szegedi startup: Controleo, az okos kapcsoló

Forrás: kickstarter, cnnmoney

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!