KezdőlapGazdaság és üzletStartupSokan írtak már külföldön is a DESKA Boardról

Sokan írtak már külföldön is a DESKA Boardról

-

A DESKA Board magyar startup hónapokon belül belekezdhet a gyártásba. A sok média megjelenés tovább fogja segíteni a gyors crowdfunding gyűjtést, és akár kockázati tőkések is érdeklődni fognak utána. Tölgyesy Csaba dizájner munkája ez az új eszköz, ami a hasonlít kicsit a longboardhoz, gördeszkához és a snowboardhoz is, de ő egy kicsit felturbózta ezek ötvözetét. Néhány hét alatt több ezren csatlakoztak a DESKA facebook oldalához. Nekünk legjobban az tetszett, hogy majd akár kitesurf ernyővel illetve windsurf vitorlával is felszerelhetjük, ilyen nem kapható a piacon, csak házilag összeszerelt saját kis garázs verziókat találunk.

A DESKA-ról írtak már a legelismertebb design, és Trend blogok: Yanko Desing, Trendhunter, OpddesingGizmodo.it, WeLoveBudapest és még sorolhatnám, csak üsd be a keresőbe a deska board szót

Most a LaunchBoxon lehet szavazni rá, és ha sokan kommenteljük és szavazunk rá akár díjazott is lehet, amivel megdobjuk a projekt megvalósulásának esélyeit. Az elsők között van most a szoros versenyben, ha nyer, rögtön el is készül a sorozatgyártáshoz szükséges infrastruktúra, és a végső fejlesztési stádium.

Igaz a DESKA-n eddig egyedül Csaba dolgozott, most már várja olyanok jelentkezését, akik hozzá tudnak tenni a DESKA projekt sikeréhez. (A nevére kattintva eléritek facebook profilját, várja az érdeklődők jelentkezését.)

Sok sikert kíván a Minner is a DESKA Boardhoz!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek