Sokan írtak már külföldön is a DESKA Boardról

A DESKA Board magyar startup hónapokon belül belekezdhet a gyártásba. A sok média megjelenés tovább fogja segíteni a gyors crowdfunding gyűjtést, és akár kockázati tőkések is érdeklődni fognak utána. Tölgyesy Csaba dizájner munkája ez az új eszköz, ami a hasonlít kicsit a longboardhoz, gördeszkához és a snowboardhoz is, de ő egy kicsit felturbózta ezek ötvözetét. Néhány hét alatt több ezren csatlakoztak a DESKA facebook oldalához. Nekünk legjobban az tetszett, hogy majd akár kitesurf ernyővel illetve windsurf vitorlával is felszerelhetjük, ilyen nem kapható a piacon, csak házilag összeszerelt saját kis garázs verziókat találunk.

A DESKA-ról írtak már a legelismertebb design, és Trend blogok: Yanko Desing, Trendhunter, OpddesingGizmodo.it, WeLoveBudapest és még sorolhatnám, csak üsd be a keresőbe a deska board szót

Most a LaunchBoxon lehet szavazni rá, és ha sokan kommenteljük és szavazunk rá akár díjazott is lehet, amivel megdobjuk a projekt megvalósulásának esélyeit. Az elsők között van most a szoros versenyben, ha nyer, rögtön el is készül a sorozatgyártáshoz szükséges infrastruktúra, és a végső fejlesztési stádium.

Igaz a DESKA-n eddig egyedül Csaba dolgozott, most már várja olyanok jelentkezését, akik hozzá tudnak tenni a DESKA projekt sikeréhez. (A nevére kattintva eléritek facebook profilját, várja az érdeklődők jelentkezését.)

Sok sikert kíván a Minner is a DESKA Boardhoz!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!