Több időt töltünk a mobilunk előtt, mint a TV -t nézve! Statisztikák

A technológiai trendek változása hamar nálunk is jelentkezik és a következő adat téged is érdekelni fog. Az USA-ban már több időt töltenek az emberek a mobiljuk előtt, mint a TV előtt. Ami persze szörnyű adat is, hiszen együtt a kettő több órát is kitesz már, bár a statisztikát árnyalja, hogy sokszor párhuzamosan használjuk a kettőt. Ez már nálunk is így van, főleg azért is, mert a mobil mindig nálunk van! Döbbenetes adatok következnek, amire nekünk vállalkozóként, cégként reagálni kell, foglalkozni vele.

Már itt felhívom a figyelmedet, hogy ezt azt jelenti, hogy a weboldaladnak nem csak hogy mobilra optimalizáltnak kell lennie, hanem tényleg könnyen használható legyen mobilon. Tudod miért? Mert attól még, hogy valaki asztali gépen (számítógép, laptop) fejezi be a vásárlást, mobilon tájékozódik, keres. Sőt egyre gyakrabban mobilon is történik maga vásárlás, érdeklődés elküldése.

Igazi könnyed tartalom következik, statisztikák tömkelege (források a cikk végén):

Forrás: Bondcamp, Origo-Webmaker, Index.hu/Ipsos
Fotó: Envato

2020-as vállalkozási ötletek szeptember 30-tól a Minner hírlevélben!

Iratkozz fel most! A hétfőnként kiküldött Minner hírlevélben az üzleti hírszemle mellett a 2020-as üzleti ötleteket, trendeket is első kézből olvashatod! Feliratkozás