Több időt töltünk a mobilunk előtt, mint a TV -t nézve! Statisztikák [kutatás]

A technológiai trendek változása hamar nálunk is jelentkezik és a következő adat téged is érdekelni fog. Az USA-ban már több időt töltenek az emberek a mobiljuk előtt, mint a TV előtt. Ami persze szörnyű adat is, hiszen együtt a kettő több órát is kitesz már, bár a statisztikát árnyalja, hogy sokszor párhuzamosan használjuk a kettőt. Ez már nálunk is így van, főleg azért is, mert a mobil mindig nálunk van! Döbbenetes adatok következnek, amire nekünk vállalkozóként, cégként reagálni kell, foglalkozni vele.

Már itt felhívom a figyelmedet, hogy ezt azt jelenti, hogy a weboldaladnak nem csak hogy mobilra optimalizáltnak kell lennie, hanem tényleg könnyen használható legyen mobilon. Tudod miért? Mert attól még, hogy valaki asztali gépen (számítógép, laptop) fejezi be a vásárlást, mobilon tájékozódik, keres. Sőt egyre gyakrabban mobilon is történik maga a vásárlás, érdeklődés elküldése.

Igazi könnyed tartalom következik, statisztikák tömkelege (források a cikk végén):

Forrás: Bondcamp, Origo-Webmaker, Index.hu/Ipsos
Fotó: Envato

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!