Túlértéktelt startupok? Uber, Dropbox, Snapchat…

2014-ben ugrott meg a legnagyobb mértékben a top startup cégek értéke. Itthon is egyre többször hallunk  startup témáról, cégekről, és hát itt van a Prezi, Ustream, Logmein magyar példa előttünk. A WallStreetJournal készített egy listát, amiben megnézhetjük, most mennyire értékelik a top startupokat.

Az alábbi ábrán látjuk, hogy több milliárd dollárra értékelik a még csak fejlődő startupokat is. Ebben a legérdekesebb az Uber, mivel több országból már ki is tiltották, tehát véleményem szerint túlértékelt.

Top startup - WSJ
Top startup – WSJ

A további cégekért kattints ide!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!