KezdőlapGazdaság és üzletStartupTúlértéktelt startupok? Uber, Dropbox, Snapchat...

Túlértéktelt startupok? Uber, Dropbox, Snapchat…

-

2014-ben ugrott meg a legnagyobb mértékben a top startup cégek értéke. Itthon is egyre többször hallunk  startup témáról, cégekről, és hát itt van a Prezi, Ustream, Logmein magyar példa előttünk. A WallStreetJournal készített egy listát, amiben megnézhetjük, most mennyire értékelik a top startupokat.

Az alábbi ábrán látjuk, hogy több milliárd dollárra értékelik a még csak fejlődő startupokat is. Ebben a legérdekesebb az Uber, mivel több országból már ki is tiltották, tehát véleményem szerint túlértékelt.

Top startup - WSJ
Top startup – WSJ

A további cégekért kattints ide!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek