Unibreeze a főiskolások és egyetemisták oldala

Biri Mátyás és Vincz Dániel azzal szembesült, hogy ma Magyarországon több száz diákszervezet működik, igényes programokat kínálnak, de nincs egyetlen olyan felület sem, ahol egyszerre minden diákszervezeti program jelen lehet. Jelenleg ezek a szervezetek facebook csoportokban, plakátokon, egyetemi lapban hirdetik programjaikat.

Ezen változtat Unibreeze.com weboldaluk, aminek segítségével már könnyedén meg tudják tölteni az előadótermeket az érdekesebbnél érdekesebb előadásokra. Egy felmérésükből kiderült, hogy a hallgatok 92%-a olyan egyetem rendezvényeit is hallgatná, ahol nem is hallgató. A UniBreeze.com erre a problémára reagál: lehetővé teszi, hogy a diákszervezetek egy egyszerűen kezelhető felületen, ingyenesen és azonnal tájékoztathassák a hallgatókat, a diákok pedig egy oldal látogatásával minden, számukra releváns eseményről, lehetőségről tájékozódhatnak.

A weboldaluk hivatalosan csak szeptember közepén indul, de már most 2000 regisztrált hallgató használja. Persze a programok közé bekerülnek a bulik is, hiszen a nem csak tanulásról szól a főiskolai élet.

Főiskolások és egyetemisták regisztráljatok, mert később hasznos kapcsolatokat szerezhettek ezeken a programokon.

A két alkotó pedig itt látható: Biri Mátyás és Vincz Dániel

DSC_9328_1333x2000

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!