KezdőlapGazdaság és üzletStartupXeropan - A nyelvoktató app - Startup adatbázis

Xeropan – A nyelvoktató app – Startup adatbázis

-

Cégnév: Xeropan

Alapítók: Mile Ferenc, Al-Gharawi M. Attila

Miről szól a termék, kinek szánjátok?
Úgy gondoljuk, hogy a berögzött nyelvtanulási szokások, egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához, gondolkodásához. A jelenlegi oktatási rendszerek külön tankönyvet, munkafüzetet, hanganyagot és természetesen oktatót követelnek meg, ami kötötté teszi a tanulást. Az oktatót nem rángathatjuk ki a szabadba, a könyveket, munkafüzetünket nem tarthatjuk mindig magunknál. Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a nyelvtanulás. Legyen egy olyan közösségi élmény, ami bárhol, bármikor átélhető. A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

Weboldal: xeropan.com

Applikáció neve: Xeropan (alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken is fut)

SocialXeropan facebook

Milyen szakaszban vagytok?
Az appot egy két hónapos béta tesztelés után szeptember utolsó hetében adtuk ki, a fejlesztés nem áll meg, célunk megtanítani a világot hatékonyan idegen nyelveken kommunikálni!

A Xeropan csapat:
xeropan_csapatkep

Néhány kép az appból:
02 fooldal 03 badge

 

Neked is van egy startupod? Vagy az ismerősodnek? Akkor te is bekerülhetsz az adatbázisunkba, kattints ide!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek