Xeropan – A nyelvoktató app – Startup adatbázis

Cégnév: Xeropan

Alapítók: Mile Ferenc, Al-Gharawi M. Attila

Miről szól a termék, kinek szánjátok?
Úgy gondoljuk, hogy a berögzött nyelvtanulási szokások, egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához, gondolkodásához. A jelenlegi oktatási rendszerek külön tankönyvet, munkafüzetet, hanganyagot és természetesen oktatót követelnek meg, ami kötötté teszi a tanulást. Az oktatót nem rángathatjuk ki a szabadba, a könyveket, munkafüzetünket nem tarthatjuk mindig magunknál. Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a nyelvtanulás. Legyen egy olyan közösségi élmény, ami bárhol, bármikor átélhető. A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

Weboldal: xeropan.com

Applikáció neve: Xeropan (alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken is fut)

SocialXeropan facebook

Milyen szakaszban vagytok?
Az appot egy két hónapos béta tesztelés után szeptember utolsó hetében adtuk ki, a fejlesztés nem áll meg, célunk megtanítani a világot hatékonyan idegen nyelveken kommunikálni!

A Xeropan csapat:
xeropan_csapatkep

Néhány kép az appból:
02 fooldal 03 badge

 

Neked is van egy startupod? Vagy az ismerősodnek? Akkor te is bekerülhetsz az adatbázisunkba, kattints ide!

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!