Xeropan – A nyelvoktató app – Startup adatbázis

Cégnév: Xeropan

Alapítók: Mile Ferenc, Al-Gharawi M. Attila

Miről szól a termék, kinek szánjátok?
Úgy gondoljuk, hogy a berögzött nyelvtanulási szokások, egyre kevésbé illeszkednek az emberek megváltozott életstílusához, gondolkodásához. A jelenlegi oktatási rendszerek külön tankönyvet, munkafüzetet, hanganyagot és természetesen oktatót követelnek meg, ami kötötté teszi a tanulást. Az oktatót nem rángathatjuk ki a szabadba, a könyveket, munkafüzetünket nem tarthatjuk mindig magunknál. Forduljunk szembe a megszokásokkal, legyen szabad, játékos és izgalmas a nyelvtanulás. Legyen egy olyan közösségi élmény, ami bárhol, bármikor átélhető. A Xeropan egy interaktív oktató mobilapplikáció, ami izgalmas videókkal, hanganyagokkal, nyelvtani magyarázatokkal és tesztekkel segíti a nyelvtanulásodat.

Weboldal: xeropan.com

Applikáció neve: Xeropan (alkalmazás Android és iOS operációs rendszereken is fut)

SocialXeropan facebook

Milyen szakaszban vagytok?
Az appot egy két hónapos béta tesztelés után szeptember utolsó hetében adtuk ki, a fejlesztés nem áll meg, célunk megtanítani a világot hatékonyan idegen nyelveken kommunikálni!

A Xeropan csapat:
xeropan_csapatkep

Néhány kép az appból:
02 fooldal 03 badge

 

Neked is van egy startupod? Vagy az ismerősodnek? Akkor te is bekerülhetsz az adatbázisunkba, kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!