5 mobilapplikáció, hogy még sikeresebb legyél vállalkozóként, vezetőként

Több olyan megoldás is létezik már, hogy a mobilunkat kihasználva könnyítsük a munkánkat, vagy például játékosan tanuljunk vele. És most nem is az alap applikációkról beszélek, mint a Facebook oldal kezelő Pages Manager app, vagy a Repost nevű applikáció, amivel Instagramra tudsz repost posztokat könnyedén készíteni. Nézzük is a listát. (A legtöbb applikáció asztali gépen is működik, vagyis online böngészőben).

Trello

Részben jegyzet applikáció, de ennél több rejlik a Trelloban, amit asztali gépen is tudsz használni. Lényegében egy egyszerű projektmenedzsment megoldás, applikáció. Érdemes youtube-on magyar nyelvű bemutató videókat nézni róla, hogy jobban megértsd a működését. Nagyon jól lehet vele projekteket megtervezni, vagy akár a közös munkát koordinálni, levezényelni, továbbá meg is könnyíti azt.

Screenshot_20170120-074825

Trello használatához tippek ezekben a cikkekben:

Xeropan

Játékos nyelvoktató applikáció. Sokkal komplexebb, mint a Duolingo, és magyar fejlesztés. Egy történeten keresztül sajátíthatjuk el az angol nyelvet. Nagy hangsúlyt fektet az applikáció a nyelvtanra is.

xeropan

Any.do

Napi teendőidet tudod listába rendezni, és még akár emlékeztető jelzést is be tudsz állítani. any-do-task-list-to-do-list-premium-v3-0-3-apk

Jegyzet applikációk

Google Keep és az Evernote. Ezek a legjobb jegyzet applikációk most. Bár igaz az is, hogy a Trellot is tudod használni erre. Mindkét applikáció böngészőben is elérhető, így számítógépen is kényelmesen tudjuk őket használni, sőt szinkronizálja is, amit a mobilon vagy a böngészőben beírunk, így minden megmarad.

everneote

 

Hírolvasó applikáckiók

Feedly, Flipboard. – Ezek olyan hírolvasók, amelyekkel könnyen be tudod csatlakoztatni akár a kisebb blogokat, céges blogokat is, így figyelni tudod egyszerre az összes fontosabb cikket, bejegyzést. Én a Feedly-t használom erre a célra. Nézd csak az alábbi képen, a Minner is be van csatornázva 🙂 , te is be tudod állítani. Sok cikket lementek későbbre, így egy helyen tudom őket tárolni.

Screenshot_20170120-090006

Ez volt a hét kérdése a Minneren (alábbi posztban látod)! Nézd meg az olvasók tippjeit! Ha pedig neked van javaslatod, akkor írd oda kommentben!

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!