A Facebook neked is munkát adhat, ahogy azt 5 millió embernek már megteremtette

Sokan előszeretettel szidják a Facebookot, vagyis a legnagyobb közösségi hálót, pedig sok új munkahelyet, sőt, gazdasági növekedést is köszönhetünk neki. Anno egy 2014-es Deloitte elemzésből kiderült, hogy 2014-ben a Facebook gazdasági jelenléte és hatása jelentős. Számításuk szerint 227 milliárd dollár gazdasági bővülést köszönhetünk nekik, sőt, 4,5 millió új munkahelyet. Gondolj bele, 2014 óta 1,2 milliárdról közel duplájára, 2,07 milliárdra nőtt az aktív felhasználók száma (havi) a Facebooknál, tehát még nagyobb gazdasági hatást eredményezhetett azóta, és még több új munkahelyet teremtett. Na várjunk csak! Nem a Facebook-alkalmazottakról van szó!

A munkahelyeknél számításba vették, hogy sok új munkahely keletkezik marketing, applikációfejlesztés, programozás, adminisztráció… területén. Ezek a 2014-es adatok, azóta viszont felerősödtek további területek is. Ehhez készítettem egy listát, tovább a pontokon belül olyan cikkeket, vállalkozási ötleteket is belinkeltem, amik érdekelhetnek téged.

Kiemelt kép: Marco Paköeningrat/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!