KezdőlapGazdaság és üzletA Facebook neked is munkát adhat, ahogy azt 5 millió embernek már...

A Facebook neked is munkát adhat, ahogy azt 5 millió embernek már megteremtette

-

Sokan előszeretettel szidják a Facebookot, vagyis a legnagyobb közösségi hálót, pedig sok új munkahelyet, sőt, gazdasági növekedést is köszönhetünk neki. Anno egy 2014-es Deloitte elemzésből kiderült, hogy 2014-ben a Facebook gazdasági jelenléte és hatása jelentős. Számításuk szerint 227 milliárd dollár gazdasági bővülést köszönhetünk nekik, sőt, 4,5 millió új munkahelyet. Gondolj bele, 2014 óta 1,2 milliárdról közel duplájára, 2,07 milliárdra nőtt az aktív felhasználók száma (havi) a Facebooknál, tehát még nagyobb gazdasági hatást eredményezhetett azóta, és még több új munkahelyet teremtett. Na várjunk csak! Nem a Facebook-alkalmazottakról van szó!

A munkahelyeknél számításba vették, hogy sok új munkahely keletkezik marketing, applikációfejlesztés, programozás, adminisztráció… területén. Ezek a 2014-es adatok, azóta viszont felerősödtek további területek is. Ehhez készítettem egy listát, tovább a pontokon belül olyan cikkeket, vállalkozási ötleteket is belinkeltem, amik érdekelhetnek téged.

Kiemelt kép: Marco Paköeningrat/Flickr

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek