Legyen ott a céged a következő gerillamarketingünkben!

Láttad, olvastad, hallottál az előző gerillamarketingünkről? Elértük a célunkat. Miután a Hvg.hu is lehozta a wifis gerillamarketing ötletünket a látogatottságunk is megugrott, és hát az üzletünknek is jót tett. Most egy még nagyobb ötletünk támadt, ami nem csak nekünk lesz jó, hanem több vállalatnak is (a balra található képpel is ezt próbáljuk sugallni). Tehát, a felhívásunk a következő. A te céged is csatlakozzon a következő gerillamarketingünkhöz. A helyzet az, hogy megszűrjük a jelentkezőket, illetve kisebb tőkét is bele kell invesztálnod (nem kell mélyen a zsebedbe nyúlni, pont ez a gerillamarketing lényege.)

A kérdés az, el akarod e juttatni a cégedet több száz ezer emberhez, és akarod e, hogy a sajtó több hónapig figyeljen rád. Ha a válasz igen, küld el adataidat, beszéljünk telefonon, és vágjunk bele! Ne tétovázz, mert lemaradsz, és bánni fogod!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Már több céggel is együtt dolgoztunk különböző projekteken, marketingen, tartalmakon:
CsaladiÜdüles.hu, Brókerakadémia.hu, OLmunkaido.hu, Unisec.hu, Szmatona.hu, Azénnyugidjam.hu, Binarisopcio.hu, Rendszergazda.ws, Klassis-Z Alkusz Kft., 5 gulden, Mlpros.com, Business Motivation Team Kft., Buxa, Kisbefektetői klub.hu, Exclusive Business Partners, Autolok.hu, Wildesign, Success In Life Kft.,Operor3D, Basiliskus3D, Digishaper, 3Dee.hu, Megoldáskonferencia, Expositor, Szin-ker Kft, Bizsushop.eu, H2U Szalon, OVB,Tőzsderobot Akadémia,