A videós algoritmusok kora. Visszatért a vadnyugat a marketingbe?

Anno 2013-2017 környékén volt egy olyan időszak, hogy még nagyon kevesen vágtak bele például a közösségi média marketingbe. Aki jól csinálta, igazi vadnyugati időszakban volt része, könnyű pénzszerzés és még sorolhatnám. Sok cég azért nőtt ki rövid időn belül és ért el sikereket, mert jól használta a közösségi médiát. Míg akik hagyományos marketinget használtak (szórólap, plakát…) érezhették a gyengébb „eléréseket”, eredményeket. Most is valami ilyesmi történik a marketingben. Szerintem te is érezted, hogy lejjebb csavarták az eléréseket a közösségi média oldalak. A Facebook is itthon a videós tartalmakat erőlteti, mindez köszönhető a Tiktok sikerének. Közben mi történik? Élelmes vállalkozók érnek el óriási sikereket videós tartalmaik miatt, míg a vállalkozók többsége nem mer lépni. Igaz itt van valami! Magasabb lett a sikeres marketing belépési küszöbe? Igen! És ez mondhatjuk akár lehet jó is. Vagy tőke kell, vagy idő, tanulás amivel sikert lehet elérni. Eddig elég volt, ha csak kiposztoltunk valamit, és picit hirdettük. Fogjuk meg ezt a lehetőséget!

Oldd fel a cikket és szerezz előnyt a piacodon!

A Minner Előny előfizetéssel még szakmaibb, gyakorlatiasabb, részletesebb üzleti tartalmak várnak rád. Csatlakozz a prémium tagsághoz, a Minner Előnyhöz azonnali, korlátlan hozzáférésért.

Már tag vagy? Jelentkezz be az olvasáshoz! (Itt a FB, Google login is)

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Kapcsolódó cikkek