10 legnépszerűbb cikk a Minneren 2017-ben – #vállalkozás #marketing #üzlet #pénz #siker

Összeállítottam a legnépszerűbb, legolvasottabb Minner cikkek listáját. Nem meglepő természetesen, hogy az élen főleg vállalkozási ötletekkel kapcsolatos tartalmak szerepelnek.

10 üzleti trend, amire érdemes vállalkozást alapítani 2017-ben (és az elkövetkező években)

Miért érdemes elolvasnod?: Olyan trendekről és vállalkozási ötletekről írtam, melyek nem csak 2017-ben, hanem még legalább 1-5 éven belül aktuálisak lehetnek, vagyis a “jókor jó helyen” dolgot el tudod érni velük.

9 piaci rés Magyarországon 2017-ben, amikre érdemes vállalkozást indítani

Miért érdemes elolvasnod?: Kifejezetten Magyarországra szabott vállalkozási ötleteket találsz, illetve a leírtak alapján már könnyen ki tudod dolgozni őket.

Pénzkeresési ötletek diákoknak a Minnertől

Miért érdemes elolvasnod?: A cikk azért lett népszerű, mert a diákok egymás között küldözgetik, és sokan jelezték, hogy nagyon tartalmas és hasznos írást tettem fel az oldalra. Továbbá nem csak diákoknak olvasgatják, használják a cikkben található ötleteket.

2010-ben mindössze 500 Ft volt a bankszámláján, most több mint 300 millió. 5 év alatt érte ezt el. – Valós történet. Így sikerült neki.

Miért érdemes elolvasnod?: Igen, ez kicsit populárisra sikerült, emiatt is kattintanak rá sokan. Érdekes sztori, és könnyen bele tudja magát élni az ember.

Magyarországi franchise lehetőségek – 2017

Miért érdemes elolvasnod?: Olyan franchise-okat választottam ki, amiknek van piacuk itthon, vagyis érdemes franchise-taggá válni.

Így fektetnék be 1 – 5 millió forintot 5 évre a tőzsdén és egyéb befektetési termékekbe. Rövid és hosszú távú profitra is összpontosítva

Miért érdemes elolvasnod?: Egy elméleti portfólión keresztül mutatom be, hogy jelenlegi piaci körülmények között mibe fektetném be a pénzemet. Érdemes belenézned, mert könnyen tudod másolni a leírtakat.

Már minden adott ahhoz, hogy szabadon dolgozhass, és brutál sokat keress. Ezt a listát nézd!

Miért érdemes elolvasnod?: Ez a cikk felér egy motivációs cikkel is, de még inkább arra jó, hogy lásd a lehetőségeidet. Mindenképpen olvasd el!

Milyen bevételei lehetnek egy bloggernek?

Miért érdemes elolvasnod?: Szó szerint bárkiből lehet blogger. Így érdemes elolvasnod a tartalmat, hogy megtudd milyen irányba tudsz gondolkodni a későbbiekben.

Nincs tőkéd vállalkozás indításához? Akkor kezdj online vállalkozásba!

Miért érdemes elolvasnod?: Ez egy jó kis gyűjtemény a Minneren található online vállalkozási ötletekről.

Így indítottam el az új vállalkozásomat, ami már az induláskor 1,6 millió forint bevételt hozott [Esettanulmány]

Miért érdemes elolvasnod?: Nemcsak írok a vállalkozási ötletekről, hanem meg is mutatom azt, hogy én miként valósítom meg. Az egyik leghosszabb cikk a Minneren, pedig csak a lényeg van benne 🙂

Köszönöm, hogy olvastok! Nézd meg a Minner 2017-es évét egy rövid videóban! #események #marketing #üzlet #póker #mozi #vállalkozás #vlog

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!